• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hücresel Veri seçeneğini açma veya kapatma

Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
Ayarlar > Hücresel bölümüne gidin. Aşağıdaki seçenekler de kullanılabilir olabilir:

Uluslararası Ses Dolaşımı’nı açma veya kapatma: (CDMA) Diğer operatörlerin ağlarını kullanmaktan kaynaklanan ücretleri önlemek için Uluslararası Ses Dolaşımı’nı kapatın. Operatörünüzün ağı kullanılamadığında, iPhone hücresel (veri veya ses) servislere sahip olmayacaktır.

Uluslararası Dolaşım seçeneğini açma veya kapatma: Uluslararası Dolaşım seçeneği; operatörünüze ait ağın kapsama alanında olmayan bir yerdeyken hücresel veri ağı üzerinden İnternet’e erişmenizi sağlar. Seyahatleriniz sırasında uluslararası dolaşım ücretleri ödemek zorunda kalmamak için Uluslararası Dolaşım seçeneğini kapatabilirsiniz.

4G/LTE’yi etkinleştirme veya etkisizleştirme: (Kullanılabilirlik operatöre ve bölgeye göre değişir) 4G veya LTE kullanımı, bazı durumlarda İnternet verilerinin daha hızlı yüklenmesini sağlar ama pil performansını düşürebilir. 4G/LTE’yi kapatma, Ses ve Veri’yi (VoLTE) veya Yalnızca Veri’yi seçme seçenekleri vardır.

Ses ve Veri: (Bazı operatörler) Verileri daha hızlı yüklemek için LTE’yi seçin. (Bunun yapılması VoLTE’yi de açar). Pil ömrünü artırmak için daha düşük hızları seçin.

Kişisel Erişim Noktası’nı ayarlama: Kişisel Erişim Noktası, iPhone’daki İnternet bağlantısını bilgisayarınızla ve diğer iPhone, iPad ve iPod touch aygıtlarınızla paylaşır. Bu kılavuzdaki iPhone’unuzun İnternet bağlantısını paylaşma konusuna bakın.

Wi-Fi Yardımını açma veya kapatma: Wi-Fi bağlantısı zayıfsa, Wi-Fi Yardımı sinyali arttırmak için hücresel veriyi kullanır.

Not: Hücresel ağ üzerinden veri kullanılması ek ücretlere neden olabilir.
 
Üst