• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İdeal sevgili nasıl olur?

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Nasıl bir sevgilisiniz? Romantik mi, doğal mı, cilveli mi, yoksa erotik mi? İdeal sevgiliyi bulmak için önce kendimizi tanıyalım...

sevgililer_gunu_film_mkl6.jpg


İdeal sevgiliyi bulmak, onunla her açıdan tatmin edici bir ilişki yaşayabilmek hiç de kolay değil. Bekar sohbetlerinin en önemli konulardan biri ideal sevgili nasıl bulunur veya sevgili adaylarında hangi konulara dikkat edeceğimizdir. Milliyet Cadde'de yayınlanan bu yazı işte bu sorulara cevap veriyor. Üstelik, bir de kendimizi bakıyoruz, biz nasıl bir sevgiliyiz? Bunu bilirsek uyumlu ve ideal bir ilişki yaşamak çok daha kolay.

Dr. Sari Locker, Türkiye’de O Kitaplar’dan çıkan ‘Muhteşem Seks’ adlı kitabında, bekar insanlardan duyduğu en büyük şikayeti aktarırken, “Hepsi kendileri için doğru olan birisini bulamamaktan yakınıyor. Bir partner bulmak kolay değildir. Tek tesellinin çikolata olduğu, kederli, yalnız gecelerden herkes kendi payına düşeni alır. Ama umudunuzu kaybetmeyin. Dışarıda bir yerlerde sizin için doğru birileri var. Yalnızca bakmaya devam edin. Uyumlu partner arayışınızda, zamana ve çaba sarf etmeye ihtiyacınız var. Mümkün olduğunca çok insanla tanışarak işe başlayın” diyor.

Nasıl tanışabilirsiniz?

  • Lise ya da üniversitede
  • İş yerinde
  • Arkadaşlar ya da aile aracılığıyla
  • Bir kulüpte, spor faaliyetinde ya da etkinlikte
  • İnternet, kişisel ilan ya da arkadaşlık servisi aracılığıyla
  • Bir barda ya da partide
  • Tesadüf eseri

Sevgili adaylarında bu konulara dikkat edin!
Zeka:Birbiriniz için yeterince zeki olmanız gerekir.
Duygu:Hakkında aynı değerlere sahip olmanız gerekir.
İş:Benzer iş ahlakına sahip olmalısınız.
Aile:Birbirinizin ailesini kabul etmeli ve gelecekte nasıl bir aileye sahip olmak istediğiniz konusunda benzer fikirlere sahip olmak ilişkinin önünü açabilir.
Maneviyat:Ya birbirinizin dini inançlarını paylaşmalı ya da farklılıklarınızı kabul etmelisiniz.
Yaşam:Ne kadar ve nasıl sosyalleşmek istediğiniz konusunda benzer görüşlere sahip olmanız gerekir.
Para:Bu konuda aynı değerleri paylaşmalısınız.
Seks:Cinsel olarak aynı şeyleri sevmeli ve birbirinizle seks yapmaktan hoşlanmalısınız.

Siz nasıl bir sevgilisiniz?
Dr. Sari Locker’a göre, insanları nasıl cezbettiğinizi anlamanız, uyumlu bir partner ararken size yardımcı olur. Locker, kişinin seksiliğini ifade edebileceği dört farklı yol olduğunu söylüyor:

ROMANTiK
Romantik bir seksilik sergilemek için sevgilinize çiçek gönderin. Yatak odasını mumlarla donatın. Sevgilinize kokulu yağlarla masaj yapın. Bütün geceyi sevgilinizle kırmızı şarap içerek geçirin. Onunla hayatın anlamı hakkında konuşun. Ona sevimli hayvan isimleri takın, aşk şiirleri yazın. Uyku vaktinde birbirinize romantik hikayeler anlatın. Romantik olmak kur yapmanın bir parçasıdır. Romantik yanı ağır basan bir seksilik, bu tarza ilişki boyunca devam edeceğiniz anlamına gelir.

DOĞAL
Çaba göstererek elde edebileceğiniz bir şey değildir. Çoğu durumda buna ya sahipsinizdir ya da değilsinizdir. Sade bir çekicilik istiyorsanız şu doğal seksilik özelliklerini bir deneyin: Sevgilinizle çıplak yüzün. Gözlerden uzak, ormanda el ele gezin. Terli terli seks yapın ve birkaç kere orgazm olun. Birlikte kahkahalar atın, spor yapın. Evde çıplak olarak gezin. Hiç düzeltme yapmadan, ne düşünüyorsanız onu söyleyin. “Seni seviyorum” demekten korkmayın.

CiLVELi

Cilveli biriyseniz, bu gerçek bir tahrik unsurudur. Partnerinize zekice şakalar yapın. Hediyelerle onu şaşırtın. Sevgilinizi ellerinizle besleyin, gıdıklayın. Kulağına tatlı şeyler fısıldayın. Telefonda seks yapın, cilveli e-postalar gönderin. Odanın bir ucundan ona gülümseyin. Bol bol öpüşün ve bol bol ön sevişme yapın. Cilveli olmak çok eğlenceli olabilir ve yeni biriyle işleri yürütmenin harika bir yoludur.

EROTiK
Seksiliğin en açık biçimidir. Bayağı ve edepsizdir, ateşli ve yoğundur ve şüphesiz seksidir! Bunun için, cinsel imalar taşıyan sözler söyleyin. Hatlarınızı açığa çıkaran kıyafetler giyin. Sevgilinizi tahrik etmekten zevk alın. Yatarken seksi iç çamaşırları giyin. Onun için striptiz yapın. Saatlerce ateşli, tutkulu sevişin. Sevişirken seks oyuncakları kullanın. Yemek ve seksi birleştirin. Farklı ve egzotik pozisyonlar deneyin.
 
Üst