• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlker Şentürk : “Takım olmak önemliydi”

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
İlker Şentürk : “Takım olmak önemliydi”



ilkersenturk1.jpg





4.İslami Dayanışma Oyunlarında ikinci olan A Milli Erkek Takımımızda Başantrenör İlker Şentürk, takımımızın mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.





HENTBOLHABER.NET – Final maçında Suudi Arabistan’a kaybeden A Milli Erkek Takımımız 4. İslami Dayanışma Oyunlarında ikinci oldu.
Müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan A Milli Erkek Takım antrenörümüz İlker Şentürk, takım olma yolunda önemli bir aşama kaydettiklerini dile getirdi.
Ortaya konulan mücadeleden memnun olduğunu dile getiren İlker Şentürk, “Final maçında savunmada çok iyi idik. Bize karşı gol bulamadılar ancak bu maçta hakem performansının nasıl olduğunu tüm izleyenler gördü. Dirençli savunmamızı geçemeyen rakibimiz için aleyhimize 10 adet 7metre kararı veren hakemler maça damgasını vurdu” dedi.
Yardımcı Antrenör Okan Halay ile takım oma ruhunu oluşturmak için yola çıktıklarını belirten Şentürk, “Bu turnuvada özellikle takım olma ruhunu yerleştirdik. Biz artık gerçekten biz takımız. Bayrağımız için oynuyoruz. Milli Takımm ruhu için forma giyen tecrübeli ve genç bir ekibimiz var. Daha iyi işler yapacağız. 4. İslami Dayanışma Oyunlarında ikinci olduğumuz için mutluyum ancak finalde kaybetmenin üzüntüsünü de yaşıyorum. Ekibime bizi desteklemeyen gelen herkese teşekkür ediyorum. Çok daha iyi olacağız” dedi.
 
Üst