• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İnadına Aşk Yeşim Aras Kimdir - Nilay Duru Biyografisi ve Resimleri

Almora

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Ağu 2014
Konular
1,832
Mesajlar
2,642
MFC Puanı
4,340
İnadına Aşk Yeşim Aras Kimdir - Nilay Duru Biyografisi ve Resimleri

image.jpg



Yeşim Aras


Yalın'ın nazlı kardeşi, Aras ailesinin sevimli entrikacı prensesidir. Arass Teknoloji'de satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalışan ve ailenin sosyal medya yüzü olan Yeşim, tüm şirinliği ve numaracılığı ile dedesi Süreyya bey’in gözde torunudur. Kuzeni Deniz'le de arası çok iyidir ve yeri geldiğinde onu entrikalarına ortak olmaya zorlamaktan geri durmaz. Defne'yi görür görmez seven ve en yakın akadaşı ilan eden Yeşim'in hayatta tek tahammül edemediği şey, öküz modeli erkeklerdir.

Nilay Duru Biyografisi

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Küçüklüğünden beri oyunculuğu çok seven güzel oyuncumuz tiyatro ile kariyerine başlıyor. Hayatın İçinden ve Çelik Manolyalar adlı oyunlarda büyük bir ilgi ve beğeni toplamıştır. Uludağ Üniversitesi’nde İktisat bölümünde okuyordu. Üçüncü sınıfa geçtiğinde önce okulu dondurdu, sonra da bırakıp konservatuvara girdi. Devlet konservatuvarını birincilikle bitirmiştir. İlk defa dizi oyunculuğuna ve televizyon ekranlarına Kızıl Elma Dizisi ile merhaba demiştir. DiziOyunculari.Biz Gösterdiği performans ve gördüğü ilgi sayesinde yeni dizilerde rol alacağını inandığımız güzel ve genç oyuncu şu sıralar başlayacak olan İnadına Aşk Dizisinde rol alacaktır.
 
Üst