• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
İnternette Nasıl Para Kazanılır, İnternette Nasıl Para Kazanırım,internette para kazanma yöntemleri,internette para kazan yöntemleri nelerdir,internetten nasıl para kazanabilirim,internetten nasıl para kazanılır

İnternetten para kazanmanın hızlı yolları

1- Domain ( alan adı ) adları alın. Bazı insanlar domain adları alıp satarak geçimlerini sağlarlar. Google Adwords kullanarak trend olan anahtar kelimeleri bulabilir ve bu bilgileri kullanarak domain adları alabilirsiniz. Kısa, kolay veya hareketli isimler genellikle önceden alınmıştır. Ancak siz de internet siteleri olmayan firmaların baş harflerinden oluşan rastgele kısaltmalar alabilirsiniz. Örneğin Contract Pharmaceutical Corporation kendi internet sitesi açmak istediğinde CPC.com domain adını almak istemişlerdir. Ancak domain adı daha önceden satın alındığı için satın alan kişiye 200,000$’ın üzerinde para ödemiştir.

2- Online anketlere katılın. Online anketler size fazla kazandırmasa da çok zamanınızı almaz ve nakit paraya sıkıştığınızda makul bir çözüm olarak karşınıza çıkar.



Online pazarlama ile para kazanın

1- Affiliate ( satış ortağı ) pazarlamacı olun. Herhangi bir envanter stoklamadan başkalarının ürünlerinin veya hizmetlerinin tanıtımını yaparak para kazanabilirsiniz. Affiliate pazarlamada reklam veren, ürünlerini ya da servisini internet ortamında pazarlamaları karşılığı affiliate’lere satış başına önceden belirlenen bir komisyon öder. Affiliate’ler ( satış ortakları ) reklam verenin kampanyalarını birçok farklı kanaldan pazarlarlar. Affiliate reklamlar internet sitelerine, bloglara ve sayfalara bağlantılı makaleler ekleyerek ( içeriğinizin güçlü ve ilgi çekici olması size avantaj sağlar ancak spam gibi görünmesini engellemelisiniz ), ürün konumlandırma videoları ve banner reklamları ( fazla verimli değildir, insanların hoşuna gitmez) aracılığıyla yerleştirilir. Gerektiği takdirde bir internet sitesi olmadan da affiliate pazarlama yapabilirsiniz. Örneğin Youtube da ürünle ilgili linkleri içeren videolar paylaşabilirsiniz.

İnternet sitenizin, bloğunuzun veya sayfanızın ziyaretçi sayısı çoksa tıklama başına ödeme fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Tıklanma başına çok para kazanmasanız da ziyaretçi sayınız belli bir gelir elde etmenize yardımcı olacaktır.

2- Gizli müşteri olun. Gizli müşteriler, önceden eğitim alarak gerçek ya da potansiyel müşteri gibi davranan kişilerden oluşur. Herhangi bir hizmet sürecini yaşayıp ölçümleyerek, deneyimlerini ayrıntılı ve tarafsız bir şekilde rapor ederler. Gerçek dünyada insanların çoğu gizli müşterileri duymuştur ancak artık sanal dünyada da gizli müşterilerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır.



Online içerikler ile para kazanın

1- Freelance tasarımcı olun. Portfolyunuzu sergilediğiniz bir internet sitesi açın ve online ilanlardan iş bularak müşteri listesi oluşturun. Her ne kadar bu şekilde bir iş kurmak ve oturtmak için çok fazla zaman harcamanız gerekse de kendi fiyatlarınızı belirleyebilir ve reklam ajanslarıyla karınızı paylaşmak zorunda kalmazsınız.

2- Stok fotoğraf satın. Hobinizi devam ettirerek para kazanabileceğiniz iyi bir yoldur. İnsanlar stok fotoğrafları anahtar kelimelerle aradığı için uygun olan bir fotoğrafı müşterilerin alması için kullanıma sunabilirsiniz. Fotoğrafı paylaştıktan sonra müşteriler tarafından fotoğrafın satın alınmasını bekliyorsunuz. Genellikle satış başına çok para kazanmasanız da yüklediğiniz fotoğraf sayısı arttıkça aylık kazancınız artacaktır. iStockphoto, ShutterStock ve Fotolia gibi internet sitelerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

3- E-kitap satın. E-kitaplar herkese hitap etmez ancak kendinizi kurtaracak yenilikçi çözümler bulduysanız ve birileri size ödeme yapmak için geri döndüyse pazar oluşturabilirsiniz. Nelerin talep gördüğünü anlamak için araştırma yapın ve benzer konularla ilgili insanların forumlarda neler paylaştıklarına bakın.

4- Uygulama satın. Harika bir konseptiniz varsa ancak programlama yapmayı bilmiyorsanız size yardımcı olması için bir programcı ile anlaşabilirsiniz. Rakiplerinizden bir adım önde olmanın yolunu bulun, benzer fikirleri inceleyin ve uygulamaları satacağınız firmanın kurallarına uyum sağlayın.

5- Makaleler satın. Küçük işletmelerin, internet sitelerinin ve pazarlamacıların çoğunun iyi yazılmış makalelere ihtiyacı vardır. Makalelerin çoğu 200-300 kelimedir ve başlangıçta çok para kazanamazsınız. Bu konuda yetenekli olduğunuzu kanıtlarsanız hizmetlerinize karşılık daha fazla ücret talep edebilirsiniz. Yetenekli bir yazarsanız işlerinizi resmi yayınlara sunmayı deneyebilirsiniz.



İnternetten satış yaparak para kazanma

1- Online mağaza açın. Müşterileri etkileyecek niş ürünleriniz varsa bu ürünleri internet üzeriden satabilirisiniz. İnternet meraklısı değilseniz veya kendi kendinize bir internet sayfasını idare edemeyecekseniz eBay veya gittigidiyor gibi e-ticaret sitelerinde herhangi bir ücret ödemeden kendi online mağazanızı açabilirsiniz. Ya da bir internet sitesi tasarlaması için biriyle anlaşabilir veya kendi kendinize yapabilirsiniz.

2- Sanal mağazası yaratın. İster inanın ister inanamayın satıcılar online oyunların içerisinde sanal ürünler satarak para kazanmaktadır. Kendinize bir avatar yaratarak ve bir dükkan açarak diğer oyuncularla iş yapabilirsiniz. ( veya sadece gerçek dünyadaki işinizin reklamını yapabilirsiniz ) Tabi ki öncelikle oyunu bulmalı ve dükkan kurulumu için para ödemelisiniz. Bu süreci hallettikten sonra dünyadaki farklı yaş gruplarındaki bir sürü insana ulaşabilecekseniz. Kitlesel, çoklu oyunculu online rol üstlenme oyunları bu iş için en uygun olanlardır.



İnternet üzerinden iş yaparken dikkat etmeniz gerekenler

1- İnternet üzeriden hangi işi yaparsanız yapın iyi bir ilk izlenim bırakmak oldukça önemlidir. Bütün işlerde olduğu gibi markanız ( internet sitesi, sanal mağaza, sanal portfolyo vb. ) dikkat çekmeli, baştan çıkarmalı ve insanları daha fazlasını istemeleri için teşvik etmelidir. Güçlü bir marka akıllıca hazırlanmalıdır ve anlaşılır olmalıdır. Hizmetlerinizi ve ürünlerinizi tanıtmalı, haberler ve bilgiler vermeli ve sayısız fırsat sunmalıdır.​
 
Üst