• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

iPhone 8'in renkleri görüntülendi!

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
iPhone 8'in renkleri görüntülendi!​

RPAyP7.jpg


Apple iPhone'un onuncu yıldönümü, daha yakın ve daha yakın çiziliyor. Halen Apple iPhone 8, Apple iPhone X veya Apple iPhone Pro olarak bilinen telefon, endüstrideki en çok beklenen el cihazlarından biri olmuştur. Çok sayıda sızıntı sayesinde iPhone'un gelecek premium sürümünde uçtan-uca ekranla ne yapılacağına dair fikrimiz olduğunu düşünüyoruz.

nWdPJM.png


Cihazın arka yüzünde arka tarafa dikey olarak monte edilmiş ikili kamera kurulumu, ikonik Apple logosu ve arkaya bakan herhangi bir Dokunmatik ID düğmesine kesinlikle sahip olamıyor olabilir. Ekli resimde gösterilen renkler arasında bakır renkte bir model, alüminyum veya inci içinde bir tane daha var ve parlak siyah bir versiyonu. Güzel görünümlü renk seçenekleri bulunuyor ancak açıkçası bu görüntülere göre fiyatlarda tuzlu olacak.

Apple iPhone 8'in 1.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. Şimdilik, bu görüntülere oturup küstahça bakabilir ve telefonun açılışından sadece bir ay uzakta olabileceğimizi hatırlatırız.​

veteknoloji
 
Üyelik Tarihi
17 Eyl 2013
Konular
2
Mesajlar
98
MFC Puanı
210
Bana da bakmak düşer .. kullanıcılara ..hayırlı olsun efenim : )
 
Üst