• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İstanbul'a dönmek istemedi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Emenike için bomba bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı-lacivertli golcünün, 2 günlük iznini geçirdiği Londra'dan dönmek istemediği ileri sürüldü. Fenerbahçe yönetiminin Emenike'yi ikna edebilmek için Türkiye temsilcisi Erdem Konyar'ı Londra'ya gönderdiği, eski oyuncusu Joseph Yobo'dan bile yardım istediği gündeme bomba gibi düştü.

Bana ırkçılık yapıyorlar
Güçlükle İstanbul'a döndürüldüğü kaydedilen Emenike'nin, kendisinden bilgi isteyen Nijerya Futbol Federasyonu yetkililerine, "Bana Türkiye'de ırkçılık yapıyorlar" mesajını gönderdiği ortaya çıktı. Nijerya basınında Emenike'ye ırkçılık yapıldığı yönündeki haberlerin bunun üzerine çıktığı belirlendi.

İstanbul'a dönmek istemedi
Emenike'nin, geçtiğimiz günlerde yaşanan krizin ardından Milano üzerinden İngiltere'ye yaptığı seyahat esnasında kendisine Londra'dan bir daire satın aldığı iddia edilmişti. Bu durumun, Emenike'nin İngiltere'ye yerleşme planlarının bir parçası olduğu ileri sürüldü. Londra, dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip şehirlerin başında geliyor.
 
Üst