• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İşte dünyanın en zenginleri

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
İşte dünyanın en zenginleri

Son bir yılda 130 milyon dolarlık gelir elde eden Diddy lakaplı Amerikalı sanatçı dünyanın en zengin ünlü ismi oldu. Beyonce en zengin ikinci kişi olurken, Harry Potter kitaplarının yazarı J.K Rowling ise üçüncü sırada yer aldı.

Ajans Press, Forbes dergisinin verilerini derleyerek dünyanın en zengin ünlülerinin medya karnesini çıkardı. Listenin birinci sırasında Diddy lakaplı Amerikalı sanatçı Sean Comb yer alıyor. Dünyanın en zengin ünlü ismi olan Diddy’yi, Beyonce takip ediyor. 105 milyon dolar gelir elde eden Beyonce dünyanın en zengin ünlüleri sıralamasında listenin ikinci sırasında yer aldı.




J.K ROWLING

Harry Potter kitap serisinin yazarı J.K Rowling 95 milyon dolarla listenin üçüncü sırasında yer alırken, Kanadalı Şarkıcı Drake 94 milyonla en zengin dördüncü isim oldu. Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo ise 93 milyon dolar gelirle beşinci oldu.

EN ÇOK KAZANAN 100 ÜNLÜNÜN ÜÇTE BİRİ ABD'Lİ

Son bir yıl içerisinde dünyanın en zengin 100 ünlü ismi içerisinde Türkiye'den hiçbir isim yer almadı. Listenin üçte birinden fazlası ABD'de yer alırken yüzde 20'lik kısım Avrupa, yüzde 5'i ise Asya kıtasında yer aldı.



DIDDY LAKAPLI SANATÇI SEAN COMB

Haber sıralamasında da listenin ilk beş sırasında yer alan isimlerin en popüleri Cristiano Ronaldo oldu. 2 bin 931 habere konu olan başarılı futbolcuyu, bin 768 haberle Beyonce takip etti.




Drake 896, J.K Rowling 408 haberde yer aldı. Dünyanın en zengin ünlüsü ünvanını alan Sean Comb'a Türk medyası çok ilgi göstermezken başarılı sanatçı sadece 15 habere konu oldu.

Drake



Ronaldo








 

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Ara 2012
Konular
198
Mesajlar
1,155
MFC Puanı
440
Ben messi yi çok seven biriyim oda dünya zenginleri arasında neden onun ismi yok.Ha birde ben varım maddi olarak değilsede kalben ve manevi olarak zenginim .Yazın bunuda:)
 
Üst