• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İşte F.Bahçe'nin maç kadrosu

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın Torku Konyaspor'la oynayacağı maç için kadrosundaki tüm oyuncularla Konya'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Konya'ya hareket eden sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, cezalı futbolcular Volkan Demirel ve Caner Erkin'le, sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım'ın da yer aldığı 23 kişilik kadronun tamamını kafileye dahil etti.

Sezonun ikinci bölümünden itibaren Fenerbahçe, deplasmanlarda oynadığı maçlara tam kadro gidiyordu. Sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor maçı için de bu uygulamayı devam ettirdi.

Fenerbahçe'de sakatlıktan kurtulan ve bugün antrenmanın tamamında takımla çalışan Emre Belözoğlu da kafilede yer aldı.

İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertlilerin 23 kişilik Konya kafilesinde şu sporcular yer aldı:

Mert Günok, Erten Ersu, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Raul Meireles, Diego Ribas, Alper Potuk, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Uygar Mert Zeybek.
 
Üst