• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadınların en sevdiği erkek parfümleri!, Kadınlar Erkeklerde Bu Parfümlere Bayılıyor

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Terre D'Hermes Edt 100 mL 249,99 TL

Kadınlar, her zaman farklı olanın peşinden gider. Piyasadaki birbirine benzeyen parfümlerin yanında Terre D'Hermes farklılığını ve kalitesini hemen hissettiriyor. Fransızca toprak anlamına gelen isminin hakkını temiz, sıcak ve yoğun kokusuyla veriyor. 25 yaşın üstüne daha çok hitap eden bu parfüm pek çok iltifat almanızı sağlayacak.

İçeriğinde turunçgiller, kabe samanı ve sedir ağacı bulunuyor.



Calvin Klein Obsession Night EDT 125 mL 109,99 TL

Obssession Night Calvin Klein'in efsane parfümünün günümüze uyarlanmış hali. Oldukça i bir parfüm olduğunu söyleyebileceğimiz Obsession Night, özel ortamlarda ya da gece kullanımına daha uygun.

Obsession Night'ınn üst notalarında serin su notaları, Armut, Gümüş, Karanfil, Kakule, Kardemon; orta notalarında Toskana siyah süeti, Hindistan cevizi, Georgia Ağacı, Sandal ağacı ve alt notalarında Paçuli, Vanilya, Vetier, Laden, Aselbent, Givaudan captie miskleri bulunuyor.



Carolina Herrera 212 y Edt 100 mL 169,99 TL

212 en zor kadını bile etkilemesi garanti bir parfüm. Hem enerjik, hem dayanıklı hem de kaliteli kokuyor. Bakalım yaratıcısı parfümü nasıl tarif etmiş:

“i, gizemli, erkeksi... 212 y Men, mandalina ve bergamotla belirginleştirilmiş enerjik bir tazeliğin kombinasyonu. Kakuleyle harmanlanmış biber ve çiçeklerin taç yapraklarına ait notalar zarif ve baharatlı bir çekicilik yaratıyor. Vanilya ve miskle harmanlanmış odunsu alt notalarla da erkeksilik dışa vuruluyor.

Şişenin kapanışı ve açılışı, patlıcanın ve koyu pembe tonlarının duyusal karakterini tamamlayan güç, dayanıklılık ve kalite duygusu veriyor.”




Jean Paul Le Male Edt 125 mL 199,99 TL

İnternette biraz araştırma yaparsanız kadınların en beğendiği parfümlerin arasında rahatlıkla Jean Paul'ün ismini görebilirsiniz. Sebebi içerdiği yoğun vanilya kokusu olabilir. Bu şekerli koku aynı zamanda oldukça kalıcı.

Nane notası ile başlayan, amber izleri ve vanilya dokunuşu ile tamamlanan bu moda aksesuarı baştan çıkarıcılığın gizli bir silahı haline dönüşüyor.



Dior Homme Intense Edp 100 mL 219,99 TL

Dior Homme son yılların en çok tartışma yaratan parfümlerinden. Oldukça ilginç notalara sahip bu parfüm tatlı, pudramsı ve derimsi kokusu ile sizi kalabalıktan kolaylıkla ayıracak.

Pek çok parfüm blogunun da gözdesi Dior Homme üst notalarında lavanta, orta notalarında İris çiçeği ve alt notalarında sedir ağacını hissettiriyor.



Calvin Klein Euphoria Erkek Edt 100 mL 119,90 TL

Cesur, i, gizemli Yoğun bir yolculukta, rüyalarınızla buluşun ve yeni limitler keşfedin Daha zengin ve daha koyu Oryantal amber kokusuyla, i ve egzotik Hissel ve maskülen içeriğiyle kışkırtıcı karışımı, entrika ve gizemi anımsatıyor



Paco Rabanne One Million Edt 100mL 134,99 TL

Paco Rabanne'ın Black XS'den sonraki yıldızı. Mutlaka denenmesi gereken bir parfüm. Dinamik, enerji dolu ve tutkulu. Üst notalarda kırmızı mandalina, greyfrut ve nane Orta notalarda saf gül, tarçın ve baharatlar Alt notalarda sarı meşin paçuli, beyaz odunlar ve amber.

Gece ya da gündüz One Million her anınıza uyacak.



D&G Pour Homme Set 125 mL 189,99 TL

Klasik bir erkekseniz ve klasik kadınlardan hoşlanıyorsanız D&G Pour Homme tam size göre! Hatta hala denemediyseniz çok şey kaçırmışsınız. Turunçgiller ile başlayan, pudra, tütün ve odunsu notalarla kapanan D&G Pour Homme yaz kış favoriniz olacak.




Calvin Klein Be Edt 200 mL 109,90 TL

Calvin Klein Be genç bir koku. 30 yaşın altındaki erkeklere daha uygun diyebiliriz. Uzun zamandır piyasada olmasına karşın özgün kokusundan hiç bir şey kaybetmeyen bu parfüm çizginin biraz dışındaysanız tam size göre.

Hafif rocker bir havaya sahip CK Be'ye beyaz misk, bergamut mandalina, nane ve lavanta üst notaları ile manolya ve şeftaliye dip notalarda sandal ağacı, tonka eşlik ediyor.
 
Üyelik Tarihi
14 Kas 2013
Konular
772
Mesajlar
3,346
MFC Puanı
530
aslında pek parfüm sevmem ben kendimde çok kullanmam. fakat erkeklerin kullandığı Jagler deodorant ve Bargello 558 en sevdiğim kokulardan biri sanırım.
 
Üst