• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kar altında çalıştılar

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile 23 Şubat Pazartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanın, aralıklarla yağan kar yağışı altında gerçekleştirildiği bildirildi.

Üst sahadaki antrenmanda futbolcuların, koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. Dört gruba ayrılan futbolcuların, dönüşümlü olarak yapılan çift kale maçlarla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

Kalın bir kar tabakasıyla kaplı saha zeminini yoğun bir çalışmayla temizleyip antrenmana hazır hale getiren tesis personeline İsmail Kartal teşekkür ederken, antrenman öncesinde tesis çalışanları, teknik heyet ve futbolcular sahada fotoğraflar çektirdi.

Antrenmanda Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım'ın, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü belirtildi.

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.
 
Üst