• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kara büyü nedir

Siyah7

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
10 Nis 2008
Konular
173
Mesajlar
343
MFC Puanı
1,090
Kara büyü “ KÖTÜLÜK” İçin yapılan büyüdür….Kara büyü insanın hayatına sağlığına mal ve mülküne evine-barkına-hayvanlarına yönelmiş olan “BÜYÜDÜR”

Sevişenleri-evli eşleri birbirinden soğutmak ve ayırmak konuşma kabiliyetini cinsi kudreti-uykuyu vs”bağlamak”hısım ve düşman kabül edilen kişiyi hasta etmek.Kara büyü asıl sihir ki bazı kimseler perilerin ve hususiyetle şeytanların yani kafir cinlerin müdahalesiyle bu büyü işlemini yaparlar.Halk arasında bu tarz büyüleri yapanlar hoş karşılanmaz.


KARA BÜYÜNÜN ÇEŞİTLER

1- Dil bağlamak için yapılandır.İşleme amaç olan kimsenin konuşamaz hale geleceğine inanılır.
2- Uyku bağlamak için yapılanlar.Büyü bozulmadıkça niyet edilen kimsenin gözüne uyku girmez.
3- Erkekliği bağlamak için yapılanlar.Bu büyü bozulmadıkça niyet edilen kimsenin gözüne uyku girmez.
4- Düşmanın hakkından gelmek için yapılanlar.”Düşman denilen kişi gerçekte bir ceza hak etmiş ise büyüyü “olumlu” saymak yerinde olur.
5- Hırsızın yakalanması için yapılanlar.
6- Kaçmışı yani uzaklara gideni geri getirmek için yapılanlar.Bu büyüye yol bağlamada denir.

İslamiyet’e Babilliler’den geçen bu kara büyünün zararı Kur-an’da bile zikredilmektedir.”Ey Muhammed .. De ki: Haset ettiği zaman hasedin şerrinden düğümlerle nefes eden büyücülerin şerrinden bastırdığı zaman karanlığın şerrinden tan yerini ağartan Rabbe sığınırım.Kara büyüyü yapan dinin yasakladığı şeyleri yapmaktan çekinmez.Bu yüzden “KARA BÜYܔyü yapmak bir başka deyişle “günahkarlıktır” .
 

RebeLLiouS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Tem 2013
Konular
4,783
Mesajlar
25,880
MFC Puanı
17,280
Kara büyü hakkında bilinmesi gereken tüm detayları sizlere bu makalemde yazıyorum, bu makaleyi okuyarak kara büyüler hakkında merak ettikleriniz öğrenebilirsiniz. Öncelikle bilmeniz gereken kara büyünün kötü bir büyü olduğu gerçeğidir. Kara büyüler insanlara zarar vermek maksadı ile yaptırılır. Genel olarak bir kişinin düşmanı varsa ve o düşmana zarar vermek istiyorsa kara büyü yaparak bu düşmanına zarar verebilir. Kara büyü yaparak nasıl zarar verilir bunlar hakkında bilgi vereyim. Kara büyü yaparak bir kişinin hastalık sahibi olması yada işlerinin bozulması sağlanabilir. Daha da tehlikeli kara büyüler vardır örneğin sabun büyüsü insanların ölümüne kadar varan sonuçlar vermektedir. Sabun büyüsüde tehlikeli bir tür kara büyü çeşididir.
Eğer düşmanınız tarafından size karşı bir kara büyü yapıldığından şüphe ediyorsanız hiç beklemeden bir medyum dan yardım almanızı öneririm. Çünkü kara büyüler gerçekten gün geçtikçe etkisi artan ve çözülmesi zorlaşan bir yapıya sahiptirler.
Üzerinizde böyle bir belirti hissediyorsanız hiç vakit kaybetmeden hemen bir hocaya yada medyuma başvurmalısınız. Bu büyüler özellikle kötü niyetli medyumlar tarafından hazırlanıyor bizim gibi iyi niyetli medyumlara ise bu kötü niyetli medyumların hazırladıkları kara büyüleri etkisiz hale getirmek düşüyor.
Sizlerinde kara büyü ve çeşitleri hakkında öğrenmek yada sormak istedikleriniz varsa bana mail adresimden sorularınızı çekinmeden yazabilirsiniz. Ben en kısa sürede bana yazdığınız mesajlara cevap yazmaya gayret ediyorum.
 
Üyelik Tarihi
4 May 2016
Konular
52
Mesajlar
588
MFC Puanı
2,310
Benzer konular birleştirilmiştir.
 
Üst