• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Karnaval Yerine Sezon Boyu Şenlik Yapılacak

Üyelik Tarihi
16 Nis 2013
Konular
2,230
Mesajlar
3,948
MFC Puanı
50
Çalış Turizm Tanıtma Derneği'nin öncülüğünde her yıl yapılan Çalış Karnavalı bu yıl yapılmayacak. Fakat sezon boyunca daha farklı etkinlikler organize edilecek.
Çalış Turizm Tanıtma Derneği bu yıl dolu dolu bir yaz sezonu organize ediyor. Bu kapsamda her yıl yapılan Çalış Karnavalı yapılmayacak fakat bunun yerine yaz sezonu boyunca birçok etkinlik organize edilecek. Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay "Çalış Haziran'ın ilk haftasından başlayarak hareketli bir döneme giriyor. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Türkiye Plaj Voleybolu kupasının bu yıl 7–8 ve 9 Haziran tarihlerinde Türkiye Voleybol Federasyonun puan ve para ödüllü turnuvasınınFethiye ayağını çalış plajında gerçekleştireceğiz. Bunun yanında geçtiğimiz yıllarda Çalış Karnavalı olarak yaptığımız etkinlikleri bu yıl konseptini biraz değiştirip sezona yayarak değişik şenliklerle gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda 1-7 Haziran arasında gün batımı konserleri, su sporlar, plaj futbolu,sokak partileri,
resim yarışmaları gibi birçok aktiviteler yer alacak. Bu etkinliklerde zannediyorum ki 50'den fazla stant açılacak. Çalış esnafı da bu organizasyona büyük önem veriyor bu nedenle bu aktivitelerimizi bütün yıla yayacağız" dedi.
Yaz sezonu boyunca düzenlenecek olan etkinliklerin organizasyonunu üstlenen Mesegün organizasyon yetkilisi ve Çalış Turizm Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Selim Günday ise "Çalış Turizm tanıtma Derneği 1 Haziran tarihinden itibaren Sezona güzel bir başlangıç yapacak. 1 Haziran tarihinden itibaren Çalış'ta stantlarımız, kermeslerimiz, Plaj futbolu, Plaj Voleybolu bunun yanında uçurtma yarışması, fotoğraf yarışması gibi değişik aktiviteler ile Fethiye'deki büyün işletmeleri içerisine alarak sezon boyunca güzel bir şenlik gerçekleştireceğiz" dedi. - Muğla
 
Üst