• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Karnesi zayıf olan kulübeye

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
GPS verilerinin esas alınacağı karnede, futbolcuların tüm performans göstergeleri yer alacak. Sınıfta kalan ise yandı! Notu kırık olanlar pekiyi yapana kadar ya kadro dışında kalacak ya da kulübede oturacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalya kampı sonunda futbolculara karne dağıtacak. Kartal yardımcılarına, tüm futbolcuların bilgilerinin yer aldığı raporlar hazırlatıyor. Bu raporlarda GPS verileri kriter olacak. GPS verilerinde futbolcu ne kadar koştu, ne kadar antrenman yaptı, kaç idman kaçırdı, ne kadar kilo verdi, ne kadar güçlendi gibi bilgiler yer alacak. Kampın başlangıcındaki verilerle, kamp sonu verileri karşılaştırmalı olarak karnede yer bulacak.

KAYTARAN FUTBOLCU YOK
Sonuçlar , oyuncuların ikinci yarıdaki kaderini etkileyecek. Zayıf alan isimler için yeni bir çalışma programı hazırlanacak. İsmail Kartal, zayıflarını pekiyi yapana kadar bu isimleri ya kadro dışında tutacak ya da kulübede oturtacak. Fenerbahçe 'de notları şu anda çok kötü olan futbolcu bulunmuyor. Herkes canla başla kadronun bir parçası olmak için çalışıyor. Sadece bazı isimlerin devam eden sakatlıkları nedeniyle performansı diğerlerinden biraz geride.

NE OLUR iNSAF ET HOCAM
İlk yarıda takımın kondisyon eksiği olduğunu tespit eden İsmail Kartal, Antalya'da futbolcularına güç yüklüyor. Ağır geçen idmanlar futbolcuları yıldırmış durumda. Kartal, "İnsaf edin hocam" yakarmalarını duymazdan geliyor! Futbolcular, "Ersun hoca için 'Çok çalıştırıyor' diyorduk ama
İsmail hoca ondan daha beter çıktı" diyerek ağır idman temposunu espri konusu yapıyorlar.
 
Üst