• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kaşlar Yüzün Aynasıdır

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Kaşlar Yüzün Aynasıdır

Tıpkı saçlar gibi kaşlarımızda artık modadan etkileniyor ve bu çerçevede şekillendiriliyor. Peki, trendler doğrultusunda yüzümüze gerçekten uygun bir kaş şekline mi sahibiz? Bu sorunun yanıtını almak üzere 1976 yılından beri kaşlar konusunda hizmet veren Benefit Cosmetics' in Türkiye Ulusal Kaş Uzmanı Özlem Özdem ile görüştük. Kendisi doğal görünümlü, taranmış, düz ve kavisli kaşların öne çıktığından bahsetti. İşte o stiller…




Fly With Feathered / Yukarı Doğru Taranmış Kaşlar: Daha özgür kaşlara hazır mısınız? Senenin en popüler stili ile kaşlarınızı özgürleştirin, onları yukarı doğru tarayın! Bu kural tanımaz tarz ile kaşınızdaki doku ön plana çıkacak. Bu stilin olmazsa olmazı kaş kalemi ve kaş sabitleyici jel. Kaşlarınızı yukarı doğru taradıktan sonra 24 saat kalıcı bir jel ile mutlaka sabitlemelisiniz.





Let's Get It Straight / Düz Kaşlar: Daha masum ve genç bir görünüm için kaşlarınızı hafifçe doldurun ve yana doğru tarayın. Kaşlarınızı makyaj öncesi düz bir doğrultuda tarayın. Böylece hangi kaş ürününü nasıl kullanmanız gerektiğini çok daha net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Yansımalar içeren kaş ürünleri, kaş kalemi ve belirginleştirici kaş jelleri bu görünüm için ideal ürünlerdir.



Oh, My Bold & Regular / Cesur ve Kavisli Kaşlar: Belirgin, dolgun ve kalkık kaş tutkunları bu stile bayılacak. Yüksek kavisle bütünleşen belirgin çizgiler ve yoğun renkler bakışlarınızı güçlendirecek. Belirginleştirici kaş jelleri ile daha net ifade kazandırabileceğiniz kaşlarınızın alt kavis kısmına uygulayacağınız aydınlatıcı kalem ifadenizi çok daha güçlü kılacak.




Explore With Natural / Doğal Görünümlü Kaşlar: Belirgin kavisler, her yüz şekli için ideal değildir. Doğal ve dinlenmiş bir görünüm için yumuşatılmış kavislerin tercih edilmesi gereken yüz hatlarına sahip olabilirsiniz. Explore with Natural Stili'nin en belirgin özelliği netlikten uzak başlangıç noktası ve doğal bir bitiş. Püf noktası: Kaşları çıkış yönünde tarayın, böylece kaş ürününüzü uygulamanız gereken noktaları daha net görebilirsiniz.









 
Üst