Peony
Onursal Üye
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
- Konular
- 12,075
- Mesajlar
- 34,903
- MFC Puanı
- 57,450
Malzemeler
250 Gr Ceviz İçi
250 Gr Kaymak
2 Litre Süt
4 Su bardağı Toz Şeker
16 Adet Yaprak Güllaç
Üzeri İçin
Kararında Antep Fıstığı, Nar Tanesi
Hazırlanışı
Süt ve şeker bir tencereye alınıp karıştırılarak ılıması sağlanır. Güllaç yaprakları ılık şekerli sütte ıslatılır ve dörde katlanır. Kenarına ceviz ve kaymak yerleştirilir. 2-3 parmak kalınlığında sarılır. Servis tabağına yerleştirilir. Üzerlerine kalan şekerli süt gezdirilir. Antep fıstığı ve nar taneleri ile servis yapılır.