Mirza
Özel Üye
- Konular
- 1
- MFC Puanı
- 2,010
Bu konuda kapansın fmdmjsdjs isteklerimden vazgeçtim,Ah pozi ah bir bilsen hem de nasıl![]()

Bu konuda kapansın fmdmjsdjs isteklerimden vazgeçtim,Ah pozi ah bir bilsen hem de nasıl![]()
Mirzaaaaaaaaaaaaaaaa elime feci düştün.Bu konuda kapansın fmdmjsdjs isteklerimden vazgeçtim,![]()
"Foruma girer iki dk bakar çıkarım ,forum hiç benlik değil, bugüne kadar tek ilgi alanım olmayan forumlar olduAh pozi ah bir bilsen hem de nasıl![]()
Sen hiç telefonu eline aldığında direk foruma girmek nedir bilirmisin bilmezsin"Foruma girer iki dk bakar çıkarım ,forum hiç benlik değil, bugüne kadar tek ilgi alanım olmayan forumlar oldu" U dönüşü
"Nasıl sizden iyi forumcu olacağım göreceksiniz, forum bizim işimiz "![]()
Bilirim elbette .Dünkü forumcu seniSen hiç telefonu eline aldığında direk foruma girmek nedir bilirmisin bilmezsinForum benim olsun
![]()
Yemin etsen basın ağrımaz dün üye oldum dimiBilirim elbette .Dünkü forumcu seni![]()
Tamam 3 günlük forumcuYemin etsen basın ağrımaz dün üye oldum dimi![]()
Bilir tabii .. benimle konuşmak için çok yapmışlığı var döfldşşdSen hiç telefonu eline aldığında direk foruma girmek nedir bilirmisin bilmezsinForum benim olsun
![]()
Öğrenecek inşallahBilir tabii .. benimle konuşmak için çok yapmışlığı var döfldşşd