• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendini Aşka Bırak

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
Kitap_835582.jpg


Yazar : Sophie Jordan
Açıklama / Özet

KENDİNİ AŞKA BIRAK
TUTKULAR MI DAHA GÜÇLÜDÜR YOKSA HAYALLER Mİ?

Portia Derring, büyükannesinin bütün ısrarlarına rağmen evlilik fikrine bir türlü ısınamamıştır; annesi gibi, yolculuklara çıkarak dünyayı keşfetmenin hayalini kurar. Ancak Derring ailesinin son dönemlerde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle büyükannesi, Portia’nın varlıklı bir erkekle evlenerek ailesini bu parasal güçlükten kurtarmasını ister.

Heathston Moreton, cemiyet hayatının gözde bekârıdır. Tanınmış aileler kızlarını Heath’le evlendirerek bu soylu ve zengin aileye dâhil olmak için birbirleriyle yarış halindedirler. Ancak Heath, ailesinde önceki nesillerde görülen ve deliliğe neden olan kalıtsal bir hastalığı bahane ederek evlilikten kaçar. Yakışıklı Kont’un çapkınlıkları dillerde dolaşırken, aile büyükleri de onu evlendirmek için kolları sıvar. Ancak bu dikkafalı genç adamı evlendirmek hiç de kolay değildir.

Fırtınalı bir günde, küçük bir kaza bu kadın ve erkeği karşı karşıya getirir. Aralarında kıvılcımlanan tutku, aşka dönüşebilecek midir?


“Enfes, cezbedici, yepyeni bir romans… Sizi de sürükleyecek.”
-Romantic Times Book Reviews

“Sophie Jordan kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yazar.”
-Barbara Dawson Smith


“Sophie Jordan gibisi yok!”
-Samantha James
Kitap Hakkında

Yazar : Sophie Jordan

Sayfa Sayısı : 368

Yayın Evi : PEGASUS YAYINLARI

Tür : Aşk-Yerli
 
Üst