• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kısa film ve uzun metrajlı film çalışmalarınız (youtube vb siteler için içerik ve fikir üretmek)

CrimsonHawk

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Ağu 2021
Konular
2
Mesajlar
4
MFC Puanı
100
MERHABALAR...

Baştan belirtyeyim, eğer forum üzerinde buna benzer bir konu veya içerik varsa ben rasgelmediğim için oluşturma gereği duydum. (Eğer varsa silebilirsiniz)

Aranızda eminim film ve sinemayı sevenler mevcut. Bu vesileyle kendi çapınızda bir kısa/uzun metrajlı film çalışması yada kısa bir youtube videosu bile yapmışsanız işte bu konu tam sizlere göre!

Benim planladığım, (Pandemi öncesi) oldukça iddalı, projeler mevcuttu elimden gelen montaj ve efekt programlarında daha da ustalaşıp herhangi bir içerikte (gündemi tiye alan)-(skeç yada klip parodisi taş çatlasa sitcom) benzeri çalışmalar
yapmak istiyordum ancak iki yıllık eve kapanmamız ve bütün sektörlerin yaşadığı üzere sinema ve müzik sektörününde en aşağılara düşmesi oldukça moralimi bozmuş ve çoğu zaman. Film izlerken yada müzik dinlerken oldukça şevkim kırıktı
1 temmuzdan sonra neyseki işler birazda olsa yoluna girmeye başladı. Bu etapta yaptığım bütün planlarda dahil iki yıl öncesine geri dönerek tekrar başlamaya karar verdim. şimdi bu konuyu oluşturma nedenimi açıklayayım aranızda yukarıda bahsettiğim üzere tv yada sosyal medyada gördüğü iyi kötü bir şekilde heveslenen yada ben daha iyisini yapabilirim diyenler varsa bir ekip oluşturmak istiyorum başlıkta belirttiğim gibi bu işi (hobi-eğlence amaçlı yada tamamen kendini geliştirme bir tecrübe amaçlı.) gibi video içerikli çalışmalar yapmak isterseniz bir konu üzerinden oldukça fazla şansımız olur. Mesela video cover'ını nightcore üzerinden editleme veyahut blender üzerinde çekeceğiniz video'ya model convertleme bunların hepsinde elimden geldiğince yardımcı olurum ve bunları değerlendirelim istiyorum.



Okuduğunuz için teşekkürler ?
 
Üst