• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kitap Takas Sitesi ve Kitap Paylaşım Platformu

kitaplarin

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
23 Ara 2014
Konular
2
Mesajlar
2
MFC Puanı
0
“Eğer okuduğumuz bir kitap bizi, kafamıza vurulan bir darbe gibi sarsmıyorsa, niye okumaya zahmet edelim ki?"der Franz Kafka. Kitap Takas Sitesi & Kitap Paylaşım Platformu Hafızaların en güçlü yerine miras bırakıyor ve siz kitapseverleri tek çatı altında buluşturuyor.
Okuduğunuz kitapları sisteme ekleyip, yeni çıkan kitaplar hakkında değerlendirme ve oylama yapabileceksiniz. Mamafih; Kitap arkadaşlığı kurabilir, kitaplarınızı ücretsiz olarak takas edebilirsiniz.
Umut belki gelecek sayfadadır..
Kitaplar.in Nasıl Çalışır?
Kitaplar.in sitesinde üyelik oluşturarak veya sosyal medya butonlarından bağlanıp, profilinizi güncellemeniz sonrasında kitap detay sayfalarında, kitaplar hakkında yorumlarınızı paylaşabilir, kitapları favori listesine ekleyebilir, kitap üzerinde değerlendirmelerde bulunabilir, o kitabın satın alınabileceği adresleri kaydedebilir, kitabı kişisel sosyal medya profillerinizde paylaşabilir, kitabı ekleyen kişiler ile arkadaşlık kurabilir, kitap takas talebinde bulunarak elinizdeki kitap ile arkadaşınızın eklediği kitabi takas edebilirsiniz.
Kitaplar.in'de Neler Yapabilirim ?
Kitaplar.in aracılığıyla site üyelerinin eklediği kitapları oylayabilir, değerlendirebilir, puan verebilir, okuduğunuz kitaplar üzerine yorum yazabilir, kitaptan beğendiğiniz bölümleri paylaşabilir, yayınlanan kitapları sosyal medya profillerinizde paylaşabilir, favori listenize ekleyebilir, kitabı ekleyen kişilere arkadaşlık isteği gönderip mesajlaşabilir, kitaplarınızı üyelerin eklediği kitaplar ile takas edebilirsiniz.
Kitaplar.in'de ki Kitap Takas ve Bağış Sistemi Nedir ?
Kitaplar.in kitap severler arasında paylaşımcılığı arttırmayı, emeğe saygı göstererek orijinal kitap okumaya teşvik etmeyi, kitap okuma sevisini aşılamayı ve kolaylaştırmayı amaçlayan bir yapılanmadır. Bu amaç doğrultusunda kitap severleri bir araya getirerek okudukları kitapları sisteme ekleyerek, diğer kullanıcıların takas listesine eklediği kitaplar ile ücretsiz takas etmesini sağlamaktadır. Henüz bağış sistemi yapım aşamasındadır. Bağış sistemi ile amaçlanan ise kitap severlerin ellerindeki eğitime dayalı kitapları, romanları, hikâyeleri kitap yardımına ihtiyacı olan insanlara ulaştırmaktır. Takas sistemi ile ücretsiz olarak kullanıcıların birbirleri ile kitaplarını değiş tokuş etmesi amaçlanmıştır.
Kitaplar.in'den Nasil Kitap Takas Edilir?
Kitaplar.in sisteminde 3 kitap ekleyerek 1 kredi kazanıyorsunuz (Beta sürümü sornasında 1 Kitap = 1 Kredi olacaktır). Kazandığınız bu krediler ile sisteme kayıtlı üyelerin takas listesine eklediği kitaplardan ilginizi çeken kitabın içeriğine girip, ‘bu kitabı takas etmek istiyorum’ butonuna basarak kullanıcıya bir bildirim göndermiş olursunuz. Kullanıcı bu bildirim doğrultusunda sizinle iletişime geçer. İkili arkadaşlık isteği kurarak adres bilgilerini görür. Bu adres bilgileri doğrultusunda kitap sahibi takas talebinde bulunan kişiye PTT Kargo aracılığıyla alıcı ödemeli şeklinde kargosunu gönderir. Kitap gönderen kişi profilinden takas onaylandı / onaylanmadı seçeneği ile bildirimini günceller. Kitap sahibi takas talebini onayladıktan sonra kargoya vermekle yükümlüdür. Kargoya vermesiyle beraber profilinde takas talebi bildirimini kargoya verildi olarak günceller. Bu güncelleme seçildiği anda kargo takip numarası yazılacak alan karşısına çıkmaktadır. Kargo numarasını bu alana belirterek takas talebini günceller. Bildirim güncellemesi, karşı tarafın profiline düşer ve kargo numarasından kitabını takip edebilir. Takas talebinde bulunan kişi kitap eline ulaştığında bildirim durumunu kitap alınmıştır şeklinde güncellemesi gerekir. Kitabın yeni sahibi dilerse okuduktan sonra tekrar kitabı takas sistemine ekleyip kazanacağı yeni krediyle tekrar kitap takas talebinde bulunabilir.
 
Üst