• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Klasik Yandex.Browser hakkında

DarkParadise.

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Eki 2016
Konular
151
Mesajlar
269
MFC Puanı
220


Kullanışlı arama
Arama sorgularınızı, adresleri veya site isimlerini Akıllı Satır'a yazın. Arama ipuçları sayesinde sorgunuzu kolayca netleştirebilirsiniz. Everest Dağı'nın yüksekliği gibi kolay sorular için yanıtları arama sonuçlarına geçmeden hemen görürsünüz.


Güvenilir koruma
Tarayıcınız aktif koruma sistemine sahiptir. Bu sistem, indirdiğiniz dosyaların antivirüs kontrolünü sağlar, kötü amaçlı siteler hakkında sizi uyarır ve kullanıcı şifrelerinizi ve halka açık WiFi bağlantılarınızı korur.


Hızlı tarayıcı
Bağlantınız yavaş olduğunda otomatik çalıştırılan Turbo modu sayfaların yüklenmesini hızlandırır, videoları sıkıştırır ve veri trafiğinden tasarruf sağlar.


Cihazların eşitlenmesi
Yandex.Browser'ı akıllı telefonunuza veya tablet bilgisayarınıza kurun ve cihazlarınızı masaüstü bilgisayarınızla eşitleyin. Böylelikle tüm favorileriniz, sekmeleriniz, tarama geçmişiniz ve ayarlarınıza kullandığınız bu cihazların herhangi birinden erişebilirsiniz ve cihazlarınızdan biri bozulsa bile kişisel verileriniz kaybolmaz.
Ayrıca eşitleme yaptıktan sonra sitelerinizde karşılaştığınız telefon numaralarını tek tek tuşlamanıza gerek kalmaz. Bilgisayardaki tarayıcıda bulduğunuz telefon numarası üzerine tıklayın ve akıllı telefonunuz onu kendisi çevirir.


Kişisel ayarlar
Favorilerinizi, tarama geçmişinizi ve kişisel ayarlarınızı bilgisayarınızdaki başka bir tarayıcıdan aktarın.
Tarayıcınıza ek uzantılar ve uygulamalar yükleyerek çalışma özelliklerini daha da geliştirin. Tarayıcınız ancak güvenli ve güvenilir kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin verir ve dolayısıyla yüklenecek uygulamalarının gerçekliğini sürekli kontrol eder.
Tarayıcınızın görünümünü önceden yüklenen duvar kağıtlarından birini seçerek veya kendiniz görsel yükleyerek istediğiniz gibi değiştirin.
Favori sayfalarınıza tek tıklamayla geçebilmeniz için bunlara yönlendirecek bağlantıları Tablo'ya yerleştirin. Ayrıca okunmamış mesajların ve arkadaşlık taleplerinin sayısını görüntüleyen sosyal ağ widgetleri ya da hava veya trafik durumu gibi bilgileri görüntüleyen Yandex servisleri widgetleri gibi bazı widgetler Tablo'nun üzerine doğrudan yerleştirilebilir.


Dosya görüntüleme veya kitap okuma
İstediğiniz kitapları veya elektronik belgeleri tarayıcınız üzerinden çevrimiçi açın ve okuyun. Tarayıcınızın okuyabildiği dosya türleri; pdf, docx, pptx, rtf, fb2 ve epub'dır.
Tarayıcınızı ses dosyaları, görsel dosyalar ve video görüntülemek için de kullanabilirsiniz.
 
Üst