• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Koç Burcunu Gözünden Tanı!

-Ruhefza-

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
4 Mar 2019
Konular
932
Mesajlar
4,109
MFC Puanı
1,190
Eserlerinin şahanesi ülke sınırlarını çoktan aşan Mimar Sinan, dehasının sırrına halen erilemeyen Leonardo Da Vinci, Hindistan’ın ruhani lideri Gandi ve daha birçok şöhreti zaman üstü olan ismin Koç burcu olduğunu biliyor muydunuz? Peki Koç burcu insanları hangi özellikleri sayesinde isimlerini çağ üstü başarılara altın harflerle yazdırmayı başarıyorlar?

kova-5.png



Eğlence İnsanıdır Koç, Ne Yanındakini Sıkar Ne Kendi Sıkılır!

Koç dışadönüktür, elbet uğraşacak bir iş, oyunlaştıracak bir uğraş bulur. Gücünü pozitif yönde kullanan bir Koç ile her şeyi yapmak oldukça keyiflidir. Hayatının her alanında en birinci olmak istediği için bolca deneyim yaşar Koç! Etrafındakiler de bu deneyimlerden nasibini alır! Birkaç saatlik övgü seansını başarıyla atlatan herkese, oyun parkının kapıları sonuna dek açılır! Saatlerce oturup çenesini çalıştırmaz, hiçbir günü tadını çıkarmadan bırakmaz! Koç’larla sosyalleşmek, verilen en güzel kararlardan biridir. O gün neşeden, heyecandan geçilmez. Kavganın komiği mi olur demeyiniz, alın yerinizi Koç’un safında, hayatınız boyunca gülmekten kırılacağınız hikayeler biriktiriniz. Sorun bakalım Koç’a lise yıllarındaki şu horoz dövüşünü, kendini öve öve, güle yarıla neler anlatacak size, uzun uzun dinleyin ?

Lafı Ağzında Gevelemez, Söyleyecekleri Varsa Bin Dereden Su Getirmez!


Koç’un dilinin kemiği öyle aramakla bulunmaz! Aklında düşünceler dans ederken, çenesi kös kös oturmaz! Halk arasında “dobra” yakıştırması genellikle Koç burcu insanlarına yapılır. Salar sözcüklerini kilit altından, hücum emrini verir ilk dakikadan! Ne güzel işte; Koç’un esirgediği lafı olmayınca dürüstlüğünden de şüphe duyulmaz. Koç ile girilen her çeşit ilişkide “Şimdi böyle söyledi ama aslında bunu mu demek istedi, bana bir şey mi ima etti, kesin aklında bir planı var çaktırmamak için böyle yapıyor” gibi paranoyalar peşinen ortadan kalkar. Kuşkusuz bir yaşamın adresidir Koç, başka sorunlar çıkarma kabiliyeti olsa da dürüstlük konusunda kendisine toz kondurulamaz!

Akacak Kan Damarda Durmaz, Koç Bugünün İşini Yarına Bırakmaz!


Telaşlı denebilecek bir aceleciliği vardır Koç’un, bırakınız bugünün işini yarına bırakmayı, yarına hevesli gibi bugünden gider, herkes onu geriden takip eder! Öncü insanlardır Koç’lar, onlar hareket etmezse, tüm Zodyak uykuya dalar! Aklına bir şey geldiyse gecenin üçü sabahın beşi dinlemez, işe koyulmadan gözlerine uyku girmez. İyisi mi böyle bir Koç tanıyorsanız ya da bizzat kendiniz Koçsanız fikirlerinizi öncelikle etrafınıza hiç bulaştırmayınız, kendi yağınızda kavrulup insanların kapılarını eşref saatlerinde çalınız. Acelecidir Koç, kapıda ağaç olmaz, beklerim canım ne olacak hassasiyetine hiç katılmaz, Koç’ların acele yaşantısına

Biraz Asilikten de Kimseye Zarar Gelmez!


Ne yapsın yani; kırsın dizini otursun, ağzına çekilen bantları ruhu serbestken söküp atmasın mı? Konumuz madem Koç, hiç iyimser olamayacağız, bantı ağzına taktırmaz bile! Hemen her konuda mücadeleye girmeye gönüllüdür Koç hem yenilmez hem de güreşe doymaz. Agresifliği ve tahammülsüzlüğü ile meşhurdur. Malum her güzelliğin yanı başında bir kusur, iyiliğin içine çöreklenmiş bir kötülük bulunur. Her şeyle kavga etmese iyi olur ama o kadar da öfkesi olmazsa, pek hayran olunan yaşam enerjisi, yeniliklere tereddütsüz atlayan cesareti, oyunların en eğlenceli kimsesi de bulunmaz! İyisi mi “asi ama …” diyen cümlelerle anlatalım, Koç’un harikalar diyarının fırtınasına gözlerimizi yumalım.​
 
Üst