• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kükürtlü Sabun Faydaları Ve Kullanımı

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Gelişigüzel sabun kullanmak cilt ve saç sağlığınızı olumsuz etkileyecektir. Kükürtlü sabun kullanmadan önce öncelikle bilmeniz gereken ayrıntı yağlı bir cilde sahip olmanızdır. Cildi kurutucu özelliği yüksek olduğu için kuru cilde sahip olanlar kükürtlü sabun kullanmaktan kaçınmalılardır.

Doktorların bile önerdiği kükürtlü sabun hakkında merak etitğiniz tüm bilgileri sizler için bu makalemiz de paylaşıyoruz. Kükürtlü sabunun faydaları ve kullanımı sizlerle....


Kükürtlü sabun doktorların bile tavsiye ettiği yağlı ciltler çin mükemmel bir ürün. Özellikle sivilce sorunu olanlar için çok faydalı oluyor. Kurutucu, antiseptik ve antibakteriyel özelliği ile sivilce ve yağlanmaya sebep olan yağ salgısını azaltarak cilde ve saç köklerine mikroorganizmaların yerleşmesini engelliyor. Siyah noktaların, sivilcelerin ve aknelerin oluşmamasını sağlıyor. Çok yağlı bir cilde sahipseniz ve bu sebepten dolayı sivilcelerle başınız dertteyse kükürtlü sabun sizin için uygundur. Sivilcelerinizi kurutur ve yok eder.

Kükürtlü Sabun Faydaları:

* Sivilce oluşumunu engeller,

* siyah noktalara iyi gelir,

* cildi derinlemesine temizler ve arındırır,

* Antiseptik fungusit parazitisid etkilidir.

* Ayrıca keratolitik etkisi vardır.

* Akne vulgaris rozase seboreik dermatitte özellikle kullanılır.

* Cildinizdeki ölü tabakayı soyarak zararlı organizmalardan arındırır ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

Kükürtlü sabunu eczanelerde bulabilirsiniz. Kükürtlü sabunun birçok markası vardır. Normal değerlere sahip kükürtlü sabun kötü kokabilir. Fakat hem cilt bakımı yapan hemde güzel kkan kükürtlü sabun çeşitleri de vardır.

Kükürtlü Sabun Nasıl Kullanılır:

Kükürtlü sabunu cildinize sabahları ve gece yatmadan önce günde 2 kez olmak üzere kullanmak uygun olacaktır. Cildinizi kükürtlü sabunla yıkayıp durulamanız yeterlidir. Saçlarınız için haftada 3-4 kullanmak uygun olur. Kullanmaya başladığınızda bir hafta sonra cildinizdeki yada saçlarınızdaki değişimi farkedersiniz. Güzel günler dilerim..

Kükürtlü Sabunun Zararları:

Kükürtlü sabun yağlı ciltler için çok faydalıdır fakat kuru ve hassas ciltleri tahriş edebilir. Cilt tipinize göre kullanmakta fayda vardır. Birde kükürtlü sabunu gümüş eşyalarınıza değdirmemeye özen göstermelisiniz karartabilir.


Kükürtlü sabunun kullanımı çok basittir. Eğer saç ve kepek problemleriniz için kullanacaksanız saçınızı yıkarken şampuan yerine kükürtlü sabunu kullanmanız yeterlidir. Kükürtlü sabunu kullanırken masaj yaparak saç diplerine ulaşmasını sağlamalısınız.

Cilt problemleriniz için kullanıyorsanız günde 2 kere olmak üzere cildinize uygulayınız. Temiz bir cilt üzerine uygulamaya dikkat ediniz.
Bir çok bitkisel bakım ürününde olduğu gibi kükürt sabunu da etkisini düzenli bir kullanım sonrasında göstermektedir.

Kükürtlü Sabunun herhangi bir yan etkisi yoktur.
 
Üst