• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kumlubük - Marmaris

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Kumlubük, Marmaris'in 25 kilometre güneybatısında yer alan ve Turunç'tan sonra gelen şirin bir sahil kasabasıdır. Kumlubük özellikle denizi, kumsalı ve balık restoranlarıyla ünlüdür. Bölgenin manzarası görülmeye değer. Kumlubük'ün sahil ve yamaçları ekolojik turizm adına popüler trekking ve doğa yürüyüşü parkurlarına sahiptir.
Kumlubük'te öncelikle muhteşem deniz, güneş ve kumsallarda deniz keyfi sürebilirsiniz. Balık restoranları bölgenin en iyilerindendir. balık yemeden ayrılmamanız tavsiye edilir.
Kumlubük'ün güneydoğu tarafına doğru ilerlediğinizde esrarengiz bir güzelliğe sahip bir mağara karşınıza çıkar. Mağara bölgesinin 5000 yıl önceki yerleşim alanına ev sahipliği yaptığı söylenmekte olup görülmeye değerdir
Sahil ve tepelerde doğa yürüyüşü yapmak diğer bir alternatiftir. En popüler doğa yürüyüşü alanları bu bölgede bulunmaktadır.


Kumlubük.jpg
 
Üst