• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mavi Gözlü Kadınlar için Makyaj Önerileri

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
...



Mavi gözlü kadınların gözlerini ortaya çıkartacak bir makyaj yapması önemlidir. Çünkü gözlerinin rengini kapatmamalı aksine rengini patlatmalıdırlar. Doğuştan hoş gözlere sahip mavi gözlü kadınların çok abartılı bir makyaja ihtiyacı yoktur. Açık ve uçuk renkler gözlerinin güzelliğini belirginleştirir. Fazla koyu tonlarsa tam tersi kötü bir etki yaratabilir. Tam da bu sebeple doğru bir makyaj yapmak gerekir.



- Uçuk Renkler -

Mavi gözlere en yakışan renkler, uçuk ve şeffaf renklerdir. Açık mavi, lila, şeftali tonları, uçuk pembe ve sıklamen göz farı kullanırsanız gözlerinizin ışıltısını vurgulamış olursunuz.



- Mat Gölgeler -


Eğer ağır bir makyaj yapmak istiyorsanız mat renkleri de kullanabilirsiniz. Şık bir akşam yemeği ya da iş toplantısı için göz farı olarak koyu kahve, bordo veya patlıcan moru gibi renkleri tercih edebilirsiniz.



- Mavi Gölgeler Yanlış Seçim -


Mavi gözlere mavi göz farı sürülür teorisi aslında tamamen yanlış… Çünkü gözlerinizin güzelliğinizi kapatır bu teknik… Eğer illa mavi kullanmak istiyorsanız açık mavi ya da parlement mavisi kullanmaya dikkat edin.



- Örtüşen Renkler -


Yine mavi gözlü kadınlar için birbirini bütünleyen ve tamamlayan renkleri kullanın. Örneğin açık kahve ile bakır tonları, ya da lila ile patlıcan moru gibi…



- Donanma Mavisi Eyeliner -


Donanma Mavisi her zaman iddialı bir renktir ve gözünüze bu rengi kullandığınızda gözleriniz ışıltılı ve güçlü bir etkiye sahip olur.




- Sıcak Tonlar -


Mavi soğuk bir renktir ve hoş bir karşıtlık yaratmak için gözlerinize sıcak renkleri uygulayabilirsiniz. Toprak tonları ve turuncular ilk tercihleriniz olmalıdır.



...
 
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
aramızda mavi gözlü var mı varsa acil ulaşsın bana :)
 
Üst