• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Medcezir 74. Bölümünde Neler Olacak 22 Mayıs 2015

Almora

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Ağu 2014
Konular
1,832
Mesajlar
2,642
MFC Puanı
4,340

fd6056e3_o.jpeg


Mert, Mira'nın gözleri önünde ölümün kıyısından döner. Mert'i kaybetme korkusu, Eylül'ü derinden etkileyince, Mert de fırsattan istifade tüm gücüyle Eylül'ü yakınında tutmaya çalışır. Eylül ise öfkesini ve kırgınlığını bir süreliğine askıya alarak, Mert'le geçireceği birkaç huzurlu saatin tadını çıkarmaya çalışır.
Sude, Mira ve Yaman'ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başlar.
Orkun'un silah taşıdığı haberi hızla yayılmaya başlar ve Yaman, Orkun'dan gelebilecek tehlikelere karşı her an tetikte bekler. Orkun da Yaman'ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yapar.
Mira, Yaman'ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikamını alarak, yolunda ilerler. Yaman'ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başarır.
Yaman, Mira'dan gizli yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun'un intikam hırsıyla verdiği zararlar artık onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayılır…

Yayın Günü: 22 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20. 30


 
Üst