• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Meger Daha Önce de Tecavüzden Yargılanmış

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Sakarya'da Suriyeli hamile kadını ve 10 aylık bebeğini katleden canilerden Birol Karacal'ın <u>2009'da yine tecavüzden 11 yıl ceza almasına rağmen Yargıtay sürecinden dolayı dışarıda olduğu öğrenildi.
Türkiye'yi yasa boğan Sakarya'da Suriyeli 9 aylık hamile kadın ve 10 aylık bebeğinin vahşice öldürüldüğü olayın acısı sürerken, tecavüz ve cinayetin faili Birol Karacal'ın 2009'da yine tecavüzden 11 yıl ceza almasına rağmen bitmek bilmeyen Yargıtay sürecinden dolayı dışarıda olduğu ortaya çıktı.

9 YILDIR BİTMEYEN DAVADAN DOLAYI SERBEST

Karar gazetesinin haberine göre, Suriyeli 9 aylık hamile Emani'ye tecavüz edip 10 aylık bebeği ile birlikte öldüren katillerden Birol Karacal'ın 2009'da bir engelli kıza tecavüzden yargılandığı davanın hala sonuçlanmamış olması Türkiye'yi sarsan vahşette ağır işleyen yargının sorumluluğunu da gözler önüne serdi.

8 yıl önceki davada 11 yıl hapis cezası alan Birol Karacal, temyize gidince tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 9 yıl boyunca bitmeyen davadan dolayı serbest dolaşan Birol Karacal, Sakarya'daki vahşete imza attı.

DOSYASI 6 YILDIR KARARA BAĞLANAMADI

Birol Karacal'ın 2009'da engelli bir kıza cinsel saldırıda bulunduğunu ve olayın ardından 11 yıl hapis cezası alıp 2 yıl hapis yattıktan sonra temyize başvurmasıyla serbest kaldığı ortaya çıkmıştı.
 
Üyelik Tarihi
15 Haz 2017
Konular
1
Mesajlar
289
MFC Puanı
30
Tecavüzcüye, İdam gelmese bile ağır içi olarak ömür boyu çalıştırılmalı


karşı tarafı ne sanıyorsunuz ya siz, küçük kızları, kendi kardeşlerinizi,akrabalarınız veya herhangi biri sizin için ne ya bütün bu zihniyet yok olabilir fazladan nefes tüketiyorlar kendilerine faydaları yok millete zararı var

illa yapacaksa evlensin eşiyle yapsın demesin kimse eşinin de rızası dışında oluyorsa aynı şey

asılmalarına da karşıyım ne insancıl ol iğne ile uyutmak
 
Üst