• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mezarcı Filmi Tanıtımı

İlksu

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Tem 2017
Konular
589
Mesajlar
1,269
MFC Puanı
30
mezarci.jpg



Mezarcı
11 Ağustos 2017

Yönetmen:

Talip Karamahmutoğlu

Oyuncular:
Mustafa Uzunyılmaz , Orhan Aydın , Emre Altuğ , Nilay Erdönmez , Turan Özdemir , Sadık Gürbüz

Emre Altuğ'un başrolünde yer aldığı Mezarcı, Almanya'da mezarcılık yaparken babasının ölüm haberi üzerine memleketine dönen Ejder'in başından geçenleri ele alıyor.

Yeni bir hayat kurmak umuduyla işçi olarak gurbete gittiği Almanya'da mezarcılık konusunda ustalaşan Ejder, babasının ölümü üzerine memleketi Dalaman Şerefler Köyü'ne döner. Ejder'in köyündeki yerli ve yabancıların oluşturduğu milyon dolarlık yaşam alanları, Ejder'in mezarcılık konusundaki birikimlerine yeni ufuklar açar.

Milyon dolarlık evlerde oturan bu insanları, öldükten sonra köy mezarlığına defnetmek fikrine karşı çıkan Ejder, "Aslan yattığı yerden bellidir" felsefesi ile yola çıkarak, ölecek her varlıklı insana ölümsüzlüğü simgeleyen zeytin ağaçları altında sonsuz bir yaşam vaat eder.

Kişiye özel mezar tasarımları ile cennete giden bu yolda müşterilerine eşlik eden Ejder ve şirketi "Yatay mezarcılık, öldükten sonra bile yanınızda olacak..." sloganı ile işler yolunda giderken, kasabaya sonradan yerleşen Bektaş'ın travmatik hikayesi ile yüzleşir.​
 
Üst