• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mustafa Kemal ATATÜRK için 1881'Den Geriye Sayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joe.

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
5 Tem 2015
Konular
1,140
Mesajlar
5,069
MFC Puanı
4,850
Ayın En İyi Nicki : Hifa Ashriel
Ayın En İyi imzası : Sade
Ayın En İyi Avatarı : Joe. İlksu
Ayın En İyi Profili : Alaska :tongue: Hifa
Ayın En İyi Çıkış Yapanı : mum Joe.
Ayın En Aktif Üyesi : LibertA Herkül Sezen
Ayın En İyi Yazarı : -
Ayın En Iyi İkilisi : Herkül Sezen
Ayın En Yardımseveri : StigmatA LibertA
Ayın En Kırılganı : -
Ayın En Delidolusu : Sezen
Ayın En Güzeli : Herkes guzel :smile:
Ayın En Yakışıklısı : StigmatA
Ayın En Kibarı : LeGoLaS Joe.
Ayın En Kabası : -
Ayın En Siniri : -
Ayın En Sempatik Üyesi : FulyA Hifa MonteKristo
Ayın En Popüleri : Sezen
Ayın En Komik Üyesi : Sezen LibertA
Ayın En Kötü Espri Yapan Üyesi : Sezen :u25:
Ayın En Neşelisi : vioLeta Rapunzel
Ayın En Somurtkanı : -
Ayın En Duygusalı : LaiLa
Ayın En Melek Üyesi : -
Ayın En Cadı Üyesi : Sezen
Ayın En Yeni Tanıdığınız Üyesi : mum mak res
Ayın En Çok Özlediğiniz Üyesi : Buka Limon.
Ayın En Fanatiği : Joe. Alaska LibertA
Ayın En Aç Üyesi: Sezen
Ayın En Uyurgezer Üyesi Pisadam
Ayın En Çalışıyormuş Gibi Yapan Üyesi : Pisadam
Ayın En Okuyormuş Gibi Yapan Üyesi Pisadam
Ayın En Kürekle Dövülesi Üyesi : -
Ayın En Hayalperest Üyesi : -
Ayın En Güzel İfadesi : :f14:
Ayın En İki Yumurta Kıramayan Üyesi : -
En Sevilen Üye (Forum Genelinde) : Butun uyeler :smile:
Yorumlarını En Beğendiğiniz Üye : Bezelye
En Çalışkan Yönetici mum Herkül Joe.

Ya işte co adminim benim yaaaaa.


Görün görün hainler MonteKristo ve Hifa
 
Üyelik Tarihi
8 Eki 2016
Konular
91
Mesajlar
1,905
MFC Puanı
1,220
En aktifmiş gibi yapan üyesi; Buka (ben hep burdaydım hı hm)
 

MonteKristo

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
8 May 2015
Konular
272
Mesajlar
3,536
MFC Puanı
10,320
tumblr_p1ksti7tq11ujmvy2o1_500.jpg


:D:D
 

yirmialtı

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2017
Konular
10
Mesajlar
597
MFC Puanı
0
Sağlık ve başarıdan başka birşey beklemiyorum
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Arkadaşlar, eğlence tamam'da kendi nickinizi'de her dalda yazmayın!.. Karar veremiyorsanız boş geçin.
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,050
Arkadaşlar, eğlence tamam'da kendi nickinizi'de her dalda yazmayın!.. Karar veremiyorsanız boş geçin.

iyi de karar veriytliyor ki yazılıyor sayın co admin :s71: belki çok fazla dalda ödülümüz var ve şımarmak istik olamaz mı sayın co admin nütfen kurallara uyalım:s96:
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Şahsiyet, Şahsiyet Dizisi, Şahsiyet Ne Zaman Yayında? Şahsiyet Dizisi Konusu Ne? Şahsiyet Dizisi Oyuncuları Kim? Şahsiyet Dizisi Hangi Kanalda? Şahsiyet Dizisi Hangi Gün?

sahsiyet-dizisi.jpg


Haluk Bilginer'in başrolünde oynadığı Şahsiyet dizisi için geri sayım başladı. Şahsiyet konusu ile dikkatleri çekiyor. Şahsiyet tanıtım fragmanı internete düştü ve adeta izlenme rekoru kırdı. Şahsiyet oyuncuları kimler ve konusu ne gibi merak edilen soruların yanıtı haberimizde....

Şahsiyet oyuncuları arasında pek çok ünlü isim var. Şahsiyet konusu ile dikkat çekiyor. Şahsiyet Dizisi Konusu:Alzheimer hastası bir adamın işlediği seri cinayetleri konu edinen dizi şimdiden merak ediliyor. Şahsiyet ne zaman yayınlanacak sorusuna ise 17 Mart cumartesi ekranlara gelecek diyebiliyoruz.


ŞAHSİYET NE ZAMAN YAYINLANACAK?
PuhuTV’nin merakla beklenen yeni dizisi Şahsiyet’in çekimleri devam ediyor.Dizinin 17 Mart cumartesi günü ekranklarda olacağı açıklandı.

ŞAHSİYET OYUNCULARI
Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini Hakan Günday’ın üstlendiği dizide önemli isimler var.

Başrollerini ise Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur’un üstlendiği yapımın merakla beklenen ilk bölümü, gelecek hafta izleyicilerle buluşacak.

Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
İnsanlık Suçu? İnsanlık Suçu Konusu Ne? İnsanlık Suçu Ne Zaman Yayında? İnsanlık Suçu Oyuncuları Kim? İnsanlık Suçu Fragman?

İnsanlık Suçu fragmanı yayında! İnsanlık Suçu oyuncuları kimler? Konusu nedir? Kanal D ekranında Şubat ayında yayınlanmaya başlayacak olan İnsanlık Suçu dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu. Yapımını Pastel Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin senaryosu Can Sinan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Barış Yöş üstleniyor. İnsanlık Suçu dizisi konusu; Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. İşte İnsanlık Suçu dizisi merak edilenlerini haberimizde derledik.

1919846-728xauto.jpg

Dört sezon süren “O Hayat Benim” dizisine imza atan Can Sinan’ın kaleme aldığı “İnsanlık Suçu’nu Barış Yöş yönetiyor. Kaan Yıldırım, Gizem Karaca ve Melike İpek Yalova’nın başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Cansu Dağdelen, Cankat Aydos ve Serkay Tütüncü de kamera karşısına geçiyor.



İNSANLIK SUÇU'NUN KONUSU NEDİR?

İnsanlık Suçu’nun Konusu: Biri zengin, diğeri fakir iki kadının aşkı arasında kalan bir adamın hikayesini ele alıyor. Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

Oyuncular: Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Kaan Yıldırım, Deniz Uğur, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkay Tütüncü, Cankat Aydos



Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Yasak Elma? Yasak Elma Dizisi? Yasak Elma Dizisi Ne Zaman? Yasak Elma Konusu Ne? Yasak Elma Oyuncuları Kim? Yasak Elma Hangi Kanalda?



YASAK ELMA NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Yeni dizi Yasak Elma Pazartesi akşamları yayınlanancak. Dizinin ilk bölümü 19 Mart Pazartesi saat 20.00’de Fox TV'de ekrana gelecek.

YASAK ELMA KONUSU

Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.

Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.


110320181732329422673.jpg


Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

YASAK ELMA OYUNCULARI

“Yasak Elma” dizisinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci’ye; Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlker Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak gibi başarılı isimler eşlik ediyor.



Alıntı
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
:f2:
Gülizar final? Gülizar Neden final yaptı? Gülizar final Bölümünde Neler Yaşandı?


Gülizar 10. final bölümüyle ekranlara beda etti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Şerif Sezer gibi usta isimlerin yer aldığı Gülizar'ın ekran yolculuğu kısa sürdü. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Gülizar, reytinglerde istediği sonucu alamayınca final kararı alındı.


Gulizar.jpg


GÜLİZAR 10. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Basın toplantısı sonrası Gülizar ve Murat meraklı bakışlar arasında şirketten çıkar. Büyük bir skandal yaşadıklarını düşünen Hayriye’nin ve ailenin Gülizar’a olan öfkeleri iyice artmıştır. Yaşanan olaylar karşısında Mine’nin tavrını merak ederlerken o ise herkesi şaşırtır.

Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir.

Bütün bunlar olurken Teksoy’u saklayan Mine, herkesi sarsacak planlar içine girmiştir. Dizinin sonunda ise Gülizar ile Murat hayallerindeki hayatı yaşıyor. Murat ile bir kızı olan Gülizar, şarkılarını da istediği gibi söylüyor.

Alıntı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst