• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nail Art Yöntemleri

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Tırnaklarını yalnızca oje ile renklendirmekten sıkılıp Nail Art’a ilgi duyanlar kendi basit yöntemleriyle tırnaklarını hareketlendirebiliyor.

Nail Art (Tırnak Süsleme) İçin Kullanılan Yöntemler Neler?

Folyo ve Su Transferli Sticker:

Hazır kalıplar halinde temin edilebilecek folyolar, tırnağa folyo aktarıcı ojelerin uygulanmasının ardından transfer edilebilir. Basit bir yöntem olmasına karşın şaşırtıcı sonuçlar ortaya koyar. Folyolar genellikle gold ve gümüş renklere sahipken sticker’lar için yüzlerce alternatif mevcut.

Chrome ve Kadife Tozu:

Farklı gramajlarda ambalajlanmış halde temin edinebileceğiniz Chrome ve Kadife Tozları, tırnağa sadece renk veren uygulamalar arasında yer alır.

Chrome tozlarında ağırlıklı olarak gümüş ve gold renkler revaçta olsa da bu tozların onlarca farklı rengini bulmak mümkün. Kadife tozları için de renk alternatifleri oldukça fazla. Kadife tozuyla adı üstünde kadifemsi bir doku elde ederken Chrome Tozları ile yaldızlı ve metalik bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Baskı Plakası Transferi:

Baskı Plakası Transferi yönteminde hazır kalıplar halinde bulunan desen plakalarından ve aktarıcı aparattan destek alınır. Dilediğiniz renkte bazın üzerine plakanızda bulunan deseni transfer edebilirsiniz. Tırnaklarına zarif ve detaylı motifler isteyen kadınlar için oldukça uygun bir yöntemdir.

Serbest Çizim:

Hazır bir kalıp uygulamaktansa kendi yeteneğimi ve hayal gücümü tırnaklarıma yansıtırım diyen kadınlar fırçalarını, oje ve akrilik boyalarını alıp işe koyulabilir. Tırnaklarınızı farklı renklerle hareketlendirebileceğiniz gibi; el beceriniz doğrultusunda tırnaklarınızda bir tablo dahi oluşturabilirsiniz. Bu yöntemde tabii ki işin bazı püf noktaları mevcut.

Taş, Pul, Boncuk ile Süsleme:

Bu yöntemde dilediğiniz renk ve büyüklükte materyali kullanabilirsiniz. Şablonunuzu kendiniz oluşturun ve taşlarınızı yapıştırmaya başlayın. Bu uygulamayı düz renk oje üzerine uygulayabileceğiniz gibi diğer yöntemlerle oluşturduğunuz motifleri de taş ve benzeri materyallerle süsleyebilirsiniz.
 
Üst