• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nani kasırgası

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Portekizli süper yıldız, 10 bin taraftarın önünde F.Bahçe'ye imza attı, "Bu kulübe kalbimi ve her şeyi vereceğim Fenerbahçe'ye geldiğim için kendimle gurur duyuyorum" diye konuştu

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği Luis Nani, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninden önce Nani'nin başarıları taraftara anlatıldı ve daha sonra Portekizli yıldız koridordan çıkarak sahaya girdi. 10 bini aşkın bir taraftar topluluğu Nani'yi ayakta alkışlarken, tezahüratlar yeri göğü inletti.

SİZİ MUTLU ETMEK İSTİYORUM
İmzadan sonra kısa bir konuşma yapan Nani, "Hayatımın en özel günlerinden birisini yaşıyorum. Fenerbahçe'nin bir oyuncusu olduğum için çok büyük gurur yaşıyorum. Buraya gelmekle çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Size söz vermiyorum laflarla değil, sizi sahada mutlu etmek istiyorum umuyorum ki birlikte mutlu olacağız" ifadesini kullandı. Sarı-lacivertli taraftarlara Türkçe teşekkür eden Nani, daha sonra basın mensuplarının karşısına geçerek soruları yanıtladı. İşte 28 yaşındaki yıldızın sorulara verdiği yanıtlardan öne çıkanlar: F.Bahçe'ye gelme kararımdan dolayı gururluyum. Bu ülkede çok sıcakkanlı insanlar var. Burada olduğum için çok mutluyum. F.Bahçe'ye her şeyimi vereceğim, kalbimi vereceğim. Her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Çok çalışacağım. Şimdiden herkese bunun sözünü verebilirim.
CÜNEYT ÇAKIR'I UNUTTUM BİLE
Meireles ve Alves ile konuştum, kesinlikle Fenerbahçe'ye gelmemi söylediler. Bana fazlasıyla yardımcı oldu onların görüşleri, hocamızın da etkisiyle geldim. Bu ülkede arkadaşlarım olması ve o oyuncularla oynamak bana olumlu etki yapacaktır. Hem futboluma hem benim ülkeye adapte olmamda yardımcı olacaktır. Cüneyt Çakır'ın bana kırmızı kart göstermesini (M.United-Real Madrid maçı) çoktan unuttum bile. Aklımda böyle bir şey yok. Hakemler bazen hatalar yapabilirler. Premier Lig'de oynamış bir oyuncuyum ve orada oynayanlar çok sert ve güçlü oyuncular. Orada başarılı olduğumu düşünüyorum. Sahada hakemler var ve umarım bizi gerektiği şekilde korurlar.
 
Üst