• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nemlendiriciler Hakkında Bilinmeyenler

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Cildinizin genç ve doğal bir görünümde kalmasını istiyorsanız, cilt nemlendirme en önemli aşamadır. Cildinize, düzenli bir şekilde bakım yapmalısınız.


Nemlendirme, cilt bakımının en önemli unsurlarındandır!

Nem, cildinizin dolgun, pürüzsüz olmasını sağlayan en önemli etmendir. Cilt yapınıza uygun nemlendirici kullanmalısınız.

Kuru ciltlere yağlı nemlendiriciler, yağlı türdeki ciltlere de içeriğinde yağ olmayan nemlendiriciler, dengeli yapıdaki ciltlere ise biraz yağlı nemlendiriciler önerilir. Nemlendirici, cildinizde gizli bir tabaka oluşturur ve cildin nemini korumasını sağlar.

Nemlendiriciler, aynı zamanda cilt boşluğuna dolarak makyaj için güzel bir zemin hazırlarlar. Makyaj yapmadan önce nemlendiriciyi emen cilt, makyajı kolaylaştırır.

Nemlendiriciyi cildinize uygulamak için en doğru zaman, banyodan sonra veya yüzünüzü yıkadıktan sonraki zamandır. Kurulanan ama hafif nemli kalmış yüze uygulandığında, nemin cildin üstünde kalmasını sağlarlar.

Parmaklar yardımıyla cilde masaj yapılarak sürülen nemlendirici en iyi sonucu verecektir.
 
Üst