• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Neşeli bir yaz evi için yaratıcı öneriler

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Neşeli bir yaz evi için yaratıcı öneriler




Yazın enerjisini ve neşesini evinizin dekorasyonuna taşımak için 2017 trendlerini sizin için derledik…

MERMER DOKU VE TERARYUM



Evinizde canlı bir görünüm sağlamak için dekorasyonda bronz, pirinç ve mermer aksesuarları kullanabilirsiniz. Bu aksesuarlarda büyük yapraklı yeşil bitki desenleri seçmek size enerji katabilir. Salonunuzda teraryum, kaktüs ve renkli mumlar kullanarak iç mekanlarda canlı bir enerji yaratabilirsiniz.

GEOMETRİK DESENLER



Mobilya ve aksesuarlarda ham ve işlenmemiş malzemeler bu sene ön planda. Bakır ve bronz renkli metaller, mantar duvar kaplamaları, kadife kumaşlar, iri ve geometrik desenli kumaşlar ve duvar kağıtları bu malzemeler arasında ön sıralarda yer alıyor.


ZEMİN ÖNEMLİ



Evinde kapsamlı değişiklikler yapmak isteyenler, duvar kaplamalarında doğal taş veya tuğla dokulu panelleri, zemin kaplamalarında ise ahşap ve mermer görünümlü seramiklerle ile beton efektli zemin karolarını ve Terrazzo zeminleri kullanabilirler.


FLORAL DOKULAR…



Floral desenler, kırmızı, çivit mavisi, koyu yeşil, limon sarısı gibi canlı renkler, beyaz fon üzerine uygulanan tropikal printler, Afrika ve Asya'ya özgü antik desenler, geometrik şekiller, doğal taş veya tuğla dokulu paneller, ahşap ve mermer görünümlü seramikler, renkli mumlar, zeminde veya sehpa üzerinde sergilenebilecek doğal malzemeden yapılmış hayvan figürleri, Meksika ve Fas etnik desenli aksesuar ve aydınlatmaları da kullanmaları yaz esintilerini eğlenceli bir şekilde yansıtmanıza yardımcı olabilir.






 
Üyelik Tarihi
15 May 2017
Konular
1
Mesajlar
56
MFC Puanı
0
boyle renki bir ev ;d ve icinde olan eşyalar hayata renk katar . emeğine sağlık Rapunzel
 

Loony

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
16 Eyl 2014
Konular
305
Mesajlar
1,352
MFC Puanı
180
Güzel görünüyor.
Ama ben evimde sade şeylerden yanayım.
Çok karman çorman hepsini kaldırıp atasım gelir.
 
Üst