• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nokia ceplere müthiş özellik!

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Nokia'nın Facebook mesajı, yeni modellerde müthiş bir teknolojiyi görebileceğimizi söylüyor!

Geçtiğimiz günlerde Nokia'nın Facebook sayfasında yayınlanan bu fotoğraf, "Acaba efsane firma şimdi de güneş enerjili şarj özelliğinin mi peşinde?" sorusunu sorduruyor. Fotoğrafın altında yer alan, Beatles şarkısından alınma "Sun, sun, sun, Here we come" ("Güneş, güneş, güneş, işte geliyoruz") sözleri de, firmanın yakında güneş enerjisiyle şarj olan telefonlarla karşımıza çıkacağı iddialarını güçlendiriyor. Nokia bundan önce de güneş enerjili şarj teknolojisiyle ilgilendiğini belli etmişti. Ancak bu fotoğraf yayınlanana kadar bu iddiaların tamamı firmadan yapılan açıklamalarla yalanlanmıştı.

Şu an mevcut olan teknoloji, telefonu fotoğraftaki gibi güneşe doğrultarak pilini şarj etmeyi mümkün kılıyor: Fransız firması Sunpartner'ın MWC fuarında tanıttığı yeni bir teknoloji, neredeyse her yüzeyi güneş enerjisi üretebilir hale getiriyor. Firma 2014'de mevcut üretimkapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

 
Üst