• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nokia için yeni dönem!

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Uzun süredir yedek kulübesinde oturan Nokia, Lumia 920 ile maça girdi. Peki ama golü atabilecek mi?

Nokia birçok teknoloji tutkunu tarafından küllerinden doğan bir marka olarak anılmaya başladı. Şirket, aslında Temmuz ayında yayınlanan bilanço raporlarından beri büyük sıkıntı içerisinde olduğunu dile getiriyordu.

Özellikle Apple, Samsung ve HTC gibi firmalarla yarışmak zorunda kaldığı akıllı telefon pazarında, reklamlara harcadığı para ve hemen akabinde Microsoft ve Windows Phone ile yaptığı özel anlaşmalar, Finlandiyalı şirketin uzun süre, yaşadığı zor anları düzeltmeye yetmedi. Hatta Finlandiya'nın Espoo bölgesinde bulunan genel merkezini satması bile Nokia'nın aradığını bulmasına yetmemişti...

Neredeyse tüm pazar payını kaybeden Nokia, yaşadığı tüm bu sorunların sonunda beklediği meyveyi şimde almış gibi gözüküyor. "China Mobile Ltd." tarafından yapılan bir açıklamaya göre, Nokia Lumia 920T'nin satışları ile birlikte firma son sekiz aydır görmediği bir hisse senedi karına kavuşmuş durumda.

Öyle görünüyor ki Nokia Lumia 920, hesaplanandan da daha iyi bir iş çıkarıyor ve şirketin hem adını, hem de geleceğini kurtarmaya aday...
 
Üst