• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

O taraftar yakalandı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Ligin 23. haftasında oynanan F.Bahçe-G.Saray mücadelesinde yan hakeme bozuk para atan taraftar tespit edildi ve hakkında işlem yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ve Galatasaray oynanan derbi maçta 25 taraftara '6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' ile ilgili işlem yapıldı. Maçın ikinci yarısında hakeme isabet eden bozuk parayı atan taraftarın Erhan A.(40) olduğu tespit edildi. Erhan A. ifadesinde "Hakeme ya da bir başka kişiyi hedef gözeterek parayı atmadım." derken, bir yıl tüm spor müsabakalara girme cezası aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ve Galatasaray oynanan derbi maç sonundaki uzatmaların ikinci dakikasında yan hakem Bahattin Duran'a madeni para atıldı. Konu ile ilgili çalışma yapan Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, elektronik bilet sistemi üzerinden yaptığı çalışma sonucunda Erhan A.(40)'yı tespit etti. Şüpheli Erhan A. yakalanarak ifadesine başvuruldu. Erhan A. ifadesinde parayı rastgele fırlattığını hakeme ya da başkasına yönelik bir hareket olmadığını söyledi. İfadesi tamamlanan Erhan A. çıkartıldığı Cumhuriyet Savcısı tarafından "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un" 13/4 maddesi gereğince işlem yapılarak tüm spor müsabakalarından seyirden 1 yıl men kararı uygulandığı öğrenildi.

Öte yandan derbi maçla ilgili yapılan çalışmalarda 8 kişiye başkasına ait Passolig kartı kullanmak, 3 kişiye stadyuma alkollü girmek, 6 kişiye biletsiz girmek, 2 kişiye stadyuma yasak madde sokmak, 5 kişiye de meşale yaktıkları gerekçesiyle toplamda 25 kişiye '6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' ile ilgili işlem yapıldığı öğrenildi. Öte yandan şüphelilerin tüm spor müsabakalarını seyirden men edildikleri bildirildi.
 
Üst