• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Öldürdüğünde ölmeliydim

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Bir martı uçuyor başımın üstünde,sevdam uçuyor,umutlarım…

Kurduğum tüm hayallerim uçuyor kanatlarında.Sevdiğim her bir şey kaçıyor benden doludizgin.Bir rüzgar esiyor,sen oluyorsun.Katıyorsun beni önüne ,sürüklüyorsun önün sıra.Sen, ben oluyorsun;ben sende hiç bir şey…

Gördüğüm her rüyada sen varsın.

Ben hiç yokum. Kelpler hep karşımda,savaşacak dermanım yok.Sen başkasıylasın,ben yalnızım.Varlıkla yokluk arasında bir yerlerde arıyorum seni.Oysa ölmüş olmalıydın çoktan.Daha benim ilk yalnızlık akşamımda ölmeliydin.Bugün gibi aklımda seni ellerimle toprağa verişim.Ölmeliydin bir başkasının kollarında geçirdiğin ilk gecenin ardından,sen bende çoktan ölmeliydin.

Aslında tüm sorumlusu kalbim.

Seni ben ellerimle boğdum.Seni ben değil ,seni yaşatan laf anlamaz şu kalbim.Hangi ihanet bu kadar masum görülebilir,hangi ihanet tüm suçu sevene yıkabilir?
Bir girdin hayatıma,bir girdin…

Tüm saflığımla bağlandım sana.

Ne kadar gerçekçi bir sevda taşıyordu yüreğin.O zamanlar tek güvendiğim sendin.Hayatıma girdin,gittin ve ben bittim.Şimdi neye inansın,kimi sevsin bu yürek kapanmaz yaraları varken?Hangi sevdaya gebe olsun,hangi hak edeni sevsin senden sonra.Sen geleceğini yıktın bir hayatın.Bir varlığın yok oluşunun sorumlusu,sen ,sen…

İçimde biriktirdiğim tüm sitemleri suratına kusmayı ne kadar isterdim.Oysa her bir şeyi senden sonra bu beyaz sayfalara kusuyorum.Sen hiç anlamadın beni kalemim kadar.Her günün doğuşunda benim gecelerim yeni başlıyor.Karanlıklar kaldı geriye senden.Bir masumu yıktın,ölüme hasret yaşatıyorsun.

Sana dair ne mi kaldı?


Senden bir sevdanın acımasızlığı,senden ihanetin en yücesi,senden yalanın o çirkin yüzü,senden,senden…
Kocaman bir yalansın artık bana.İsmini duyunca kanımın beynimde patlayacak kadar sıkıştığı tek kelimesin.Her bir şeydin hiçsin,vardın yoksun,hayatımdın ölümümsün.Bırak artık hayallerimi,çek ellerini umutlarımdan,seni gömdüğüm yerde kal; unuttuğum ,benim olmadığım senin var olduğun yerde.

Böyle bir yaşama alışmaya çalışırken,hatırlatmamalı bana seni hiçbir şey.

Duymamalıyım tek kelime hakkında.Esmemeli rüzgar,kokunu getirmemeli odama.Umutsuzluğum çöreklenmemeli üzerime.Güzel yarınlar kucak açmalı bana.Yıkık bir yaşam olmamalı artık bana emanet.Birini sevmeliyim sevilmeyi hak eden.

Bir yaşam kurmalıyım,yeni bir sevda...
 
Üst