• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ölen Anneme..

Üyelik Tarihi
21 May 2015
Konular
56
Mesajlar
459
MFC Puanı
170
15 eylül 2015...

Düşündükçe gerçekle yüzyüze gelmenin sancılarını yaşıyorum. Kimi zaman soluğum kesiliyor,kimi zaman hayattan vazgeçiyorum. Yokluğunu hissetmenin yarattığı ızdırabı hangi kelime ifaade edebilir bilmiyorum...Yapayalnızım;sen yoksun,,,şu koskoca dünyaya sığmıyorum;SEN YOKSUN...Artık hiç olmayacağını bilmek..Tanrım,hayat ne kadar acımasız...
Biraz daha kalamaz mıydın?Hani diyorum biraz daha kalıp okşayamaz mıydın saçlarımı?Saçlarım...!kokusunu derinden soluyup,her telini bir bir sevdiğin saçlarım...Şimdi ellerini özlüyor ve gözyaşlarım özlüyor seni.
Görüyor musun herşey ölüm kokuyor hayatımda. Ne zaman toprağa baksam içim daralıyor,boğuluyorum.. Ben artık ölümü seviyorum,ölümü özlüyorum. Hatırlıyorum da eskiden ürkütürdü beni adı bile..Zamanla nasıl da değişiyormuş insan,hiç sevmediği şeyi bir gün sevebiliyormuş oysa...
Hasret diyordum,evet hasret...Biliyor musun sensiz geçen her saniye içimde hasretin deli fırtınaları kopuyor..Yere düşüp yığılıyorum,gücüm tükeniyor. Ruhum yerinden
fırlayıp tüm hızıyla,,,dünya'nın en derin uçurumlarına atıyor beni,ne zaman hissediyorsam hasretini...İşte o an;çaresizliğin o hoyrat,o çirkin suretini görüyorum,ellerim titriyor,yumruklarımla duvarları herşeyi yıkasım geliyor...Ölesim geliyor..ölemiyorum.
Kıvranışlarım bir ömür sürecek biliyorum,hasretin de öyle...Bazen hiç kavuşamayacakmışız gibi geliyor ama vazgeçmiyorum umudetmekten..Çünkü bana en umutsuz zamanlarımda ayakta kalabilmeyi öğrettin inanmakla.İnancım tükenmeyecek,senin için kendim için..bizim için..
BİZ...O kadar zamansız gittin ki aslında..Saatler öncesi gözlerime bir tuhaf tebessümle bakıp da "bana dokun lütfen,beni mutlu et"demiştin...Sanki bu gidişi biliyordun,sanki gitmeye çoktan gönüllüydün...Oysa ki aylar boyu savaş verdim,benimle kalabilmen için...O kadar inanmıştım ki gitmeyeceğine,öyle umut bağlamıştım ki gözlerinin daima güleceğine ve o içime sığmayan ışığı kaybetmeyeceğine...
Belki gidebileceğini söylediğinde"HAYIR "demiştim sana "yakma yüreğimi gitme dayanamam"
Sen ise o güzel bakışlarını gözlerime doğrultup yine saçlarımı okşayarak "Geçer...unutursun birgün yavrucum" demiştin..Dudaklarından nasıl da dökülmüştü bir çırpıda bu sözler..
Peki neden susmuyor bu sancı ANNE? Birtek ben mi yarım kaldım yokluğunda,bir tek ben mi yandım Anne...? Anne,Babam sen sonrası hiç gülmüyor,"ömrümden ömür gitti,canımın yarısı gitti"diyor içleniyor.O hep ağlıyor Anne,hiç böyle olmazdı.. Babam ağlamazdı. yüreğimiz acıyor Anne yüreğimiz..
Bütün odalarında sen varsın bu evin,her gün pencereden bakıyorum karşı yola,hani hep derdin ya "Beni bekle".Seni bekliyorum Anne,gelmiyorsun. Kim beyazlara bürünse;sanki sen,Hangi Ananın gözleri dolsa;sen...
Hasret ANNE...bu yolun sonu gelesi değil gibi. Çarçabuk geçse bi şu zaman,bi geçse,kapılar açılsa bana...Ben artık yaşamı sevmiyorum Anne.hiç bu kadar yalnız kalmamıştım,resimlerin konuşmuyor benimle...Oysa ben attığım her adımda,aldığım her solukta seni yaşıyorum ve diyorum yoksun.Korkuyorum anne,binalardan,evlerden,ağaçlardan,herşeyden korkuyorum. Bütün bunların arasında senin bebeğin kaybolmaktan korkuyor. Ellerimi tutan yok anne,ne de kokumu senin kadar seven...saçlarımı öpüp koklayan,ağladığımda "ağlama yavrum,kıyamam gözyaşlarına"diyen yok. çok özlüyorum seni anne.
O kadar güzelsin ki..tıpkı bir melek gibi...beyazlar çok yakışırdı sana,hani hep söylerdim ya sana da. Hiç gelinlik giyememiştin sen anne ve bir gün kına yaktılar ellerine,ayaklarına...bembeyaz giydirdiler sonra seni...ve götürdüler,benden aldılar...Tertemiz sularla,dualarla yıkadılar..Gelin oluyordun öyle ya!!! beyaz yine yakışmıştı sana,o gün söyleyememiştim,şimdi söyleyim bari:yine çok güzeldin anne! melekler kıskanmış mıdır acaba?
Elimden aldılar seni anne,musalla taşına koydular.
,
cemaat...."iyi bilirdik" dediler anne....oradaydım...ya da değildim. İYİSİ AZDI ANNEM...sen bu dünyanın en tatlı annesisin,annelerin en güzeli en şefkatlisi...
Sahi anne,analık ne kutsal şey...bir gün ben de anne olursam,kızıma adını vereceğim ve senin bana verdiğin sevgiyi...seninle gurur duyuyorum anne,senin evladın olmakla gurur duyuyorum.insan kaybedince anlıyor bazı şeylerin değerini...Hep dua ediyorum anne,hiçbir evlat anasını kırmasın incitmesin...her gün her saat öpüp koklasın,çünkü ben sana doyamadım...
YÜREĞİM ÇOK ACIYOR ANNE,YÜREĞİMİN ACISI ÖLDÜRÜYOR...

 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Basin sagolsun Tugce allah rahmet eglesin yeri cennet mekan olsun. Sana ve ailene allah sabir versin. Kelimeler kifayetsiz kalir bu durumda allah yardimciniz olsun.
Her duamda rahmetini unutmayacagim bir fatiha da benden olacak.
 
Üyelik Tarihi
24 Tem 2015
Konular
48
Mesajlar
447
MFC Puanı
2,220
Ben şuan bu konu ile öğrendim durumu ve o yazıyı tamamen okuyamadım başında içim parçalandı Yüce Allahım sabırlar versin Tugce Mekanı cennet olsun, diyecek kelime kuracak cümle yok, Allah yar ve yardımcınız olsun.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Başınız sağolsun, allah sabırlar versin.
 

LaiLa

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 May 2015
Konular
1,822
Mesajlar
5,290
MFC Puanı
6,400
Kelimelerin tükendiği andır.. Bulamazsın kurmak için bir cümle.. Kifayetsizim uzak da olsak anca acını yazıyla paylaşabilirim.. Yanında olsam sarılırdım:( Rabbim annenin mekanını cennet eylesin sana ve ailene sabırlar diliyorum bitanesi..
 

Zeynep1

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
14 Mar 2015
Konular
941
Mesajlar
1,652
MFC Puanı
5,250
Başın sağolsun Tugce rabbim sabırlar versin. Ne desem az gelir rabbim yardımcınız olsun
 
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Tugce çok üzüldüm :( ne desek boş :( allah sabır versin başın sağolsun babana uzun ömür versin rabbim.
 
Üst