• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Önerilerinize ihtiyacım var

Emlikoğlu

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
21 Ağu 2017
Konular
6
Mesajlar
10
MFC Puanı
0
5QbBLq.jpg
oko1Eo.jpg



merhaba arkadaşlar,

konuyu doğru yere açtığımı umuyorum, zira ekleyecek başka forum bulamadım gözümden kaçmamış ise.. bildiğiniz üzere foruma yeni katıldım. sizlerde birer internet kullancısı olduğunuz için önerileriniz benim için önemli. birazdan soracaklarımı yazılım sitelerinde de sordum derleyip öyle fikir edineceğim.

evvela bilgisayar işleri ile ilgileniyorum. web site, programlama, mobil uygulamar ..

Şimdi bizim bu işlerimizin yanı sıra bir " kanatlı hayvan severler yetiştirme koruma ıslah etme " adında bir derneğimiz var valiliğe bağlı. 8 katlı bir iş yeri. ( güvercin ve muhabbet kuşlarıyla ilgili) her türlü aklı başında insanlar gelip gidiyor, yenı gelen ürünleri telefonla arayıp whatsaapla görüntü istiyorlar vesayire.. aktifliği çok olan bir iş yeri olduğu için bende dedim ki güzel bir web oluşturayım. her neyse onuda oluşturdum bir forum topluluğu, 1 yıldır içerik girmedim ve domainin yaşlanmasını bekledim. bugün iş yerindende talep geldi artık gerçekleştirelim diye,

şimdi yeni gelen ürünler, yemler, ilaçlar, kuşlar tamamı mobil uygulama üzerinden eklenecek foruma, herkese bildirim gidecek anlık ortam videoları kaydedilip profile eklenebilecek.

içerikte; güvercin bakım ilaçlarını birebir kullanıp uygulayarak videolar cekilecek, belli bir sohbet alanı oluşturulacak, bakımlarıyla ilgili bilgiler, yerli ırkları tanıtan 70/80 yaşındaki amcalar..

böyle bir uygulamada,web de benim aklıma gelmeyen veya burası saçma denilen birşey varmı acaba insan tek basına karar verınce sonradan eksiklerini gördüğünde hem tekrardan yoruluyor hemde emeğine acıyor. canlandıracak renklendirecek fikirlerinize ihtiyacım var. bahsettiğim derneğimiz turkiyenin bütün kanallarına röportajlar dahi verdi. büyük genel festivaller yapıldı, bölge fedarasyonu olmaya aday oldugu ıcın renklendirici birşeyler yapmak istiyorum.

bu ilaç ve yem durumu muhabbet kuşu ve papağan içinde geçerli.. zaten sadece 3 dal var..

veya mobil uygulamalarda kullanıcıları rahatsız eden, etmeyen illa olması gereken önerilerinize ihtiyacım var.. :s83:
 
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2017
Konular
18
Mesajlar
233
MFC Puanı
30
Şimdi konuyu tam olarak anlayamadım kuşlara dair bir forum sitem var ve bir ürün tanıtımı mi yapacaksın ?
Anlık video nasıl ekleniyor mesela uygunsuz bir içerik olursa ne olacak ?
Ayrıca başkalarının ne söylediğine bakma kendi yanlışlarını kendin görmen daha güzel.
 
Üst