• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Öpüşmenin Bilimi

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Öpüşmenin Bilimi


Sevgilinizi kendinize çekin ve ona uzun uzun, aşk dolu bir öpücük verin. İlişkinizde kaybettiğiniz tutkuyu geri kazanına zamanınız geldi

Öpüşmenin bilimi kitabının yazan Sheril Kirshenbaum, birçok kadının öpüşmeyi sevgililerin gerçek duygulanın öğrenmek için bir araç olarak kullandıklarını belirtiyor. "Bir kadın genelde karşısındaki erkeğin öpüşmesinden yola çıkarak o erkekle hangi seviyede olduğunu, gelecekte ilişkilerinin nereye doğru ilerleyeceğim anlamaya çakşır. Eğer dudaklarımızı karşımızdakinin dudaklanna sadece bastırmakla yerinirsek bu, stres altında olduğumuzu gösterir" diyor Sampson. Karşınızdaki erkeği tutkuyla öpmeniz ona şu mesajı verir, "Bu sadece seninle yaşadığım bir şey, sen şu ana kadar görüştüğüm erkeklerin içinde en üst sıradasın. Ama tabii siz tutku dolu öpüşürken o ara veraıeye çalışıyorsa ilişkiniz tehlikede demektir.

Sadece seks yapmadan önce tutkuyla öpüşebilenlerdenseniz korkmayın yalnız değilsiniz. "Bu da çiftlerin içine düştüğü çıkmazlardan biri" diyor Sampson. O zaman cevap ne olmalı? İlk çıkmaya başladığınız günleri düşünün. Ne zamandır romantik bir yemek yemiyorsunuz ya da el ele saatlerce sokaklarda dolaşmıyorsunuz? Kırmızı bir ruj işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Kıpkırmızı olmak zorunda değil, dudaklarınıza hafifçe renk verseniz de olur. İngiltere'de yapılan araştırmalara göre erkekler kınnızı dudaklı kadınlara nomıalde olduğundan yedi saniye daha uzun balavor-larmış.

Seksten Çok Daha İyi


"
Öpüştüğümüzde birçok duyumuz devreye giriyor. Öyle ki seks yapüğımız zamandan bile daha fazla" diyor Kirshenbaum. Dudak dudağa, burun buruna olduğunuzda tüm vücudunuz uyarılıyor ve ikinizin arasında müthiş bir çekim oluşuyor. Sekse göre öpüşmek çok daha özel ve romantik. Öpüşmek egonuzu ve seksapelitenizi destekleyen en önemli şeylerden biri.

Ne kadar tutkulu öpüşürseniz sonunda kendinizi yatakta bulmanız da o kadar garanti olur. En tutkulu hareket olarak bilinen öpüşme aslında sevgiyi göstermenin en masum hali... Öpüşmek için daha fazla nedene ihtiyacınız var mı? Sevgilinizi kendinize çekin ve ona uzun uzun, aşk dolu bir öpücük verin. İlişkinizde kaybettiğiniz tutkuyu geri kazanma zamanınız geldi.
 
Üst