• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ofis Dekorasyonu İçin 8 Basit Öneri

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Evinizden çok ofisinizde hafta içi vakitlerinizi geçirirsiniz. Bu nedenle ofisinizi en rahat ve en huzurlu hale getirecek şekilde düzenlemeniz gerekir. Basit birkaç tüyo ile çalışma alanınızı da ferahlatabilirsiniz. İşinizi daha da kolaylaştırmak adına size özel Ofis Dekorasyonu İçin 8 Basit Öneri hazırladık. Kolay ve etkili bu dekorasyon fikirleri ile çalışma veriminizi katlayacaksınız.

Ofisinizi Nasıl Dekore Edersiniz? Ofis Dekorasyonu İçin 8 Basit Öneri

Ofis Dekorasyonu İçin 8 Basit Öneri için ilk ve en önemli önerimiz, işinize yarayacak dekorasyon fikirleri için öncelikle ofis masanızın yerini belirlemeniz gerekmektedir. Özellikle güneş ışığının sürekli geldiği bir tarafa doğru masanızı yerleştirirseniz enerjiniz tüm gün boyunca en üst düzeyde olacaktır.

Ofis içerisinde gerekli olan birçok eşyanız ve mobilyanız bulunabilir. Bunları organize etmek için çeşitli ofis dizayn fotoğraflarını inceleyin. Size geniş alan sunan seçenekleri kendi mobilyalarınıza göre uyarlayın. Hiçbir değişiklik yapamasanız bile sadece bir sandalyenin yerini değiştirmek bile kendinizi iyi hissettirecektir.

ofis-dekorasyonu-header.png


Ofisinizde yoksa hemen bir ayna edinin. Aynalar bulundukları yere derinlik katarlar. Bu sayede olduğundan daha geniş bir ofisiniz varmış gibi hissedersiniz. Ofisinizde kullanacağınız aynanın büyük olmasına gerek yok, ufak bir ayna bile ofis dekorasyonu için 8 basit öneri arasında en etkili olanları arasında yer alacaktır.

Ofis Dekorasyonu İle Kişiliğinizi Yansıtın

Kişiliğinizi yansıtan ofis dekorasyonu seçenekleri ile tamamen size ait bir bölge oluşturabilirsiniz. Bu da o alanda daha verimli çalışmanıza yardımcı olur. Kendinizi güvende hissedersiniz. Bunu sağlamak için beğendiğiniz bir tabloyu ofis duvarınıza asabilir veya fotoğraflarınızı koyduğunuz bir çerçeveyi kullanabilirsiniz.


Canlı bitkiler de ofisinize canlılık katar. Hem görünüş olarak ofisinizde doğal bir görünüm oluşmasını sağlar. Hem de canınız sıkıldığında en azından çiçeğinizi sulamak için bile olsa size ufal bir kaçış noktası sağlar. Böylece çalışma ortamınızda ruhunuzu rahatlatacak dekorasyon fikirleri oldukça basit çözümler ile sonuca ulaşabilir.


Eğer ofisinizi baştan aşağı değiştirmek ve yeniden düzenlemek istiyorsanız seçeceğiniz ofis mobilyalarının renklerini canlandırın. Dekorasyon fikirleri edinebilmek için çeşitli dekorasyon dergilerinden yararlanabilirsiniz. Ufak renkli bir obje kullanmak bile harika bir ofis dekorasyonu yaratmanıza yardımcı olabilir.


Dağınık çalışma ortamınızı mutlaka düzenleyin. Kutularve rafları kullanarak çeşitli dekorasyon fikirleri üretebilir ve çalışma ortamınızı da rahatlatabilirsiniz. Evraklarınızı, dosyalarınızı, kitaplarınızı kolay erişebileceğiniz kutucuklara koyduğunuzda çalışma ortamınızda rahatlar ve düzenin getirdiği huzura kavuşursunuz.


Çalışma ortamınızda yeteri kadar güneş ışığından yararlanamıyorsanız mutlaka ekstra aydınlatma seçeneklerinden yararlanın. Farklı yerlere ışıklandırmalara ekleyerek dengeli bir aydınlatma sağlayabilirsiniz. Böylece yoğun çalışma temponuzda kendinizi daha dinç hissederek verimli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.
 

Winter

Forum Yöneticisi
Üyelik Tarihi
20 Haz 2022
Konular
165
Mesajlar
4,404
MFC Puanı
41,510
Çalışma odası içinde uygulanabilir fikirler var :D
 
Üst