• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel OnePlus, Nord akıllı saatini duyurdu! Bildiğiniz saatleri unutun

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

OnePlus yeni Nord akıllı saatinin gelişini duyurdu. İşte söz konusu saat ve özellikleri ile ilgili tüm bilinenler.​

OnePlus Hindistan, yaklaşmakta olan Nord akıllı saatinin lansmanını yapmaya hazır görünüyor. Şu anda akıllı saatler gündelik hayatımızın vazgeçilmez parçaları olmuş durumda. Bu kapsamda OnePlus da yeni bir saati ile gündeme geldi.

gsmarena-001-ps3q.jpg


Basitçe Nord Watch olarak adlandırılan cihaz, kare şeklinde bir ekran, kavisli gövde, belirgin çıkıntılar ve bir taç gibi görünen bir basma düğmesi ile standart bir saat tasarımına sahip görünüyor. Kayış tasarımı, saatin gri görünümüne uyan siyah renkte gösterilen basit bir silikon olarak tasarlanmış. Bunun gerçek bir akıllı saat mi yoksa bir spor bandı mı olacağına gelince, henüz farklı söylentiler mevcut. OnePlus, sunulan herhangi bir akıllı işlevsellik olmamasına rağmen mevcut OnePlus Watch'ını tanımlamak için "akıllı saat" terimini kullanmaya devam ediyor, bu nedenle Nord Watch ile benzer özelliklere sahip olabilir.

Bununla birlikte, bir Nord cihazı olarak, önemli ölçüde daha ucuz olması da bekleniyor. Şu anda daha fazla ayrıntı mevcut değil, mevcut durum sadece "Yakında geliyor" duyurusundan ibaret. Lansman muhtemelen bu ayın sonunda veya Ekim başında gerçekleşecek ve önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla ayrıntı açıklanacak. Ancak diğer saatlere daha ucuz olup benzer özellikler sunması beklenen cihaz şimdiden beklentileri yükseltti diyebiliriz.
 
Üst