• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onlar bizim dostlarımız

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Hamza Hamzaoğlu: F.Bahçe şampiyon olursa ben alkışlatırım. 'F.Bahçe taraftarıyım' demedim. F.Bahçeliydim, sempatim vardı. Ama profesyonellik böyle bir şey işte

G.Saray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, "F.Bahçe taraftarı değil, F.Bahçeli'yim. Şampiyon olursa alkışlatırım" dedi. Hamzaoğlu, şöyle dedi: "Polemik konusu yapıldığı gibi 'F.Bahçe taraftarıyım' demedim. Sempatim vardı, F.Bahçeliydim. Profesyonellik böyle bir şey. G.Saray'da iki şampiyonluk yaşadım, bunlar unutulmazdı. Şampiyonlar Ligi'nde 2 sezon oynadım. F.Bahçe şampiyon olursa, ben alkışlatırım. Milli Takım'da oyuncularla konuşuyorum, aralarında sorun yok. Bana 'Arkadaş yere düşünce, kaldırmaktan çekiniyoruz. Kaldırınca, sosyal medyadan büyük tepki geliyor' diyorlar. Sosyal medya da bunu körüklüyor.

ONLAR BİZİM DOSTLARIMIZ
Biz ezeli rakipleriz ancak aynı zamanda ebedi dostlarız da. Onlar olmazsa biz bir hiçiz. Onlar, gelişimimizi sağlayan dostlarımız."
 
Üst