• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Online oyun: Argomafya

hume

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
12 Şub 2015
Konular
2
Mesajlar
4
MFC Puanı
10
Gangster Ol

Argomafya Dunyasinda Gangster ol.
Oyuncu olmayi mi dusunuyorsun? Peki oyunla yasamanin ne demek oldugunu biliyor musun? Mafya alim yapmakta ve eger sende bostaysan katilmandan mutluluk duyacaklardir!

Bunun icin saglam olman,ve bu oyunu akil ve strateji ile oynaman gerekmektedir.Mafya olmak kolay bir is degildir...En yukariya cikmak,Capolarin caposu,patronlarin patronu ve Italyan Mafyasinin basi olmak icin celik gibi sinirlere ve bir devlet adaminin diplomatik yeteneklerine sahip olmalisin.

Argomafya digerlerine benzemeyen bir Online Mafya oyunudur. Oyuna ' Gangster'olarak baslarsin ve seviyeleri atlayarak en uste ulasirsin,(tabiki diger gangsterler senin canina kiymazsa).

Haydi baslayalim!
Kendine gicir gicir bir Cadillac cal, alkol-narkotik ticareti yapmaya basla ve birkac arkadasinla bankayi soy..Organize suclar kariyerin icin odullendirici olacak!Boyle ufak tefek organize suclar tatmin etmedi mi?Tamam, olum listesine bir goz at ve oradan baliklarla yuzecek isaretli kisiyi gor!Eger oldurmekte yeterince heyecanli gelmediyse uyusturucu ticareti yap veya suc isle.Yeterince calisirsan sende birgun patron olabilirsin!

Bu yazi tabanli multiplayer RPG oyunu, Internetteki en buyuk Ganster oyunudur.Ucretsiz oynayabilirsin.

Arkadaslarini hapisten kurtar,beraber TOPLU baskinlari yapin.Eger sansliysaniz lokal kumarhanenin hasilatini tasiyan kamyonu durdurabilirsiniz...ama sanssizsaniz basiniza hersey gelebilir, bu melek gorunumlu bir seytan yada kulustur arabayla dolasan azgin bir kadin bile olabilir.

Buraya bir goz at, Argomafya Dunyasinda gangster olmak.Oynamak ucretsizdir!
 
Üst