• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Opera Mini Beta ,Windows 10 Güncellemesi ile Kararlı Sürüme Geçiyor

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Opera_Min_logo-790x560.jpg


Windows Phone,Android ve IOS platformlarında sevilerek indirilen mobil internet tarayıcısı Opera Mini Beta uygulaması Windows 10 güncellemesi ile kararlı sürüme geçmeye hazırlanıyor.

Opera Mini geliştiricisi Angela ile yaptığımız görüşmeler sonuncunda kendisinden uygulamanın Windows geleceği ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdik.O halde soru ve cevap şeklinde yaptığımız konuşmayı yine sizlere soru-cevap şeklinde aktarmak istiyoruz.

– Opera Mini uygulaması geçtiğimiz günlerde mağazadan çekildi bunun sebebi nedir ?

Angela : Uygulamada yaşanan ufak sorunlardan ötürü bir geri çekme söz konusu oldu ve bu sorunlar yüzünden mağazada da hata verdi.

- Bir çok kullanıcımız Opera Mini uygulamasının kararlı sürümünü istiyor.Ne zaman kararlı sürümü mağazada göreceğiz ?

Angela : Bizlerde bu yönde bir çok e-mail alıyoruz fakat size bir kez daha söylemek istiyorum ki;Windows platformu daha yeni bir platform bizler uygulamayı geliştirmek için çok çalışıyoruz yakında yine bir güncelleme yayınlayacağız.Kararlı sürümünü Microsoft ile çalışarak yapacağız ve büyük ihtimalle Windows 10 güncellemesi ile tüm Windows platformuna vermeyi planlıyoruz fakat tam şu tarih diyemeyiz.

– Peki,kullanıcılar uygulamayı Android ve IOS platformlarındaki gibi görmek istiyor ,siz ne düşünüyorsunuz ?

Angela : Şunu şöyle ifade etmek isterim ki ; Windows Phone sistemindeki opera mini uygulaması ile Android ve IOS platformlarındaki opera arasında bir fark var.Farkı şöyle açıklamak isterim ; Android ve IOS platfromları ile çok daha fazla uğraşmıştık ve uygulamaları bu yönde geliştirdik fakat Windows Phone platformu bu platformlara göre daha yeni bir platform üzerinde çalışıyoruz.Kullanıcılar unutmasınlar ki Windows sistemine desteğimiz artarak devam edecektir.

- Kullanıcılar beta sürümünde bir hata görürlerse size e-mail yolu ile ulaşmaları gerekir mi ?

Angela : Son olayları Twitter adresimiz üzerinden paylaşıyoruz fakat kullanıcılar bir hata fark ederlerse bize social-networks@opera.com adresinden ulaşabilirler ya da uygulama üzerinden belirtebilirler.Bir şey daha söylemek istiyorum sizde sayfanızda kullanıcılarımıza söylerseniz mutlu oluruz,durum şu ki bazı kullanıcılar hata olduğu zaman direk “kötü” diyor ve uygulamaya 1 puan veriyor fakat biz sorunun ne olduğunu bu durumda bilemiyoruz lütfen bizlere doğru bir şekilde sorunları belirtsin ve onlar sayesinde uygulamayı çok daha öteye taşıyacağız.

– Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkürler Angela ! Son kez söylemek istediğiniz var mı ?

Angela : Bizler teşekkür ederiz ! Windows Phone platformuna desteğimiz sürecek ve çok yakında daha iyi bir opera deneyimini kullanıcılarla paylaşacağız ! Herhangi bir güncelleme olduğu zaman sizinle tekrar iletişime geçeceğiz çok teşekkürler.
 
Üst