• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Organik Makyaj Ürünleri

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Cildimiz vücudumuzu saran ve koruyan bir yapıdır. Cilt üzerinde kullanılan malzemelerin %60 ı emilir ve dolaşım sistemimize karışır. Kullandığımız kimyasal malzemelerin cildimiz üzerinde yarattığı bazı olumsuz etkiler olabilir. Bunun için sağlıklı ve doğru malzemeler tercih ettiğimize emin olmamız gerekir. Buradan yola çıkarak organik makyaj malzemeleri konusunda yapılan çalışmalar ve geliştirmeler yaygınlaşmıştır.
Organik ürünler bizi hem kimyasalların olumsuz etkilerinden uzaklaştırır hem de cilt yenilenmesine katkıda bulunur. Kozmetik malzemelerinin etkisi farklı cilt yapılarına göre değişir, bu yüzden cildiniz için hangi ürünlerin uygun olduğuna karar vermeniz gerekir. Organik makyaj malzemesi seçerken hangi oranda doğal olduğuna da dikkat etmek gerekir. Örneğin; bazı ürünler bitkisel olsa da bitki özlerini az miktarda içeriyor olabilir.
organik-makyaj-urunleri-01.jpg

organik-makyaj-urunleri-02.jpg
organik-makyaj-urunleri-03.jpg
organik-makyaj-urunleri-04.jpg
organik-makyaj-urunleri-05.jpg
organik-makyaj-urunleri-06.jpg
organik-makyaj-urunleri-07.jpg

Organik makyaj seçiminin bir diğer nedeni ise cildin renklenirken aynı zamanda besleniyor olması. Organik ürünlerin içerdikleri bitkisel yağlar cildin yenilenmesine, pigmentasyonun düzenlenmesine ve nemlenmesine katkıda bulunur. Maskara ve fardan rujlara, fondöten ve pudralardan makyaj temizleme malzemelerine hatta makyaj fırçalarına kadar tüm ürünleri organik olarak bulabilirsiniz. Organik kozmetik alanında ürünler sunan Dr.Hauschka, Nuxe, Nvey Eco, Jane Iredale, Physicians Formula gibi markalar önereceklerimiz arasında olabilir.
organik-makyaj-urunleri-08.jpg
wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(663x497) görmek için tıklayın.
organik-makyaj-urunleri-09.jpg
organik-makyaj-urunleri-10.jpg
organik-makyaj-urunleri-11.jpg
organik-makyaj-urunleri-12.jpg
organik-makyaj-urunleri-13.jpg
organik-makyaj-urunleri-14.jpg
organik-makyaj-urunleri-15.jpg
organik-makyaj-urunleri-16.jpg
organik-makyaj-urunleri-17.jpg
organik-makyaj-urunleri-18.jpg
 
Üst