• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oyunbozan - Bölüm Özetleri

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Bu konu altından paylaşılacak.

1. Bölüm

Büyük bir nefretle öç almaya çalışan Emre'nin yolu, hayat tarafından sevdiği insanlarla sınanan Ece ile kesişir. Yıllar önce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak medya patronu Mahir Yamaner'i gören Emre, Yamaner ailesine karşı akıl almaz oyunlar içine girecektir. Anne ve babası yıllar önce ölen Ece ise kardeşiyle birlikte teyzesinin evinde yaşamaktadır. Psikoloji mezunu olan Ece'nin tek amacı, bir hastanede iş bulup, kardeşi Ada'yla birlikte sade bir yaşam sürmektir. Ancak işler istediği gibi gitmez ve aldığı bir haberle derinden sarsılır. Kardeşi Ada, ölümcül bir hastalığın pençesindedir ve küçük kızın yaşaması için tek çıkış yolu Emre'dir. Emre, Mahir Yamaner'e karşı içinde besleyip büyüttüğü bu nefret duygusuna Ece'yi de dahil eder.

2. Bölüm

Bir kaza, iki ölüm... Ve parçalanmış hayatlar... Coşkun'un sıradan gördüğü kaza haberinin ardındaki sır, şok edicidir. Demir ve Emre, organ nakli için gittikleri hastanede bir sürprizle karşılaşır. Mine, Ece'yi fena halde köşeye sıkıştırmıştır. Mine'nin bu genç ve güzel kadın karşısındaki tutumu çok şaşırtacaktır. Ece, Adnan'ın göz hapsine girer. Kısa süreli takibin ardından Adnan'ın o teklifiyle Ece ne yapacağını bilemeyecektir. Mine'ye Yamaner'lerin en büyük düşmanlarından biri tarafından şantaj yapılır. Emre ve Ece arasında müthiş bir gerginlik olur. Emre, Ece'ye talimatlar vermeyi sürdürür. Karısına şantaj yapan o düşman, şimdi de Mahir'i tehdit etmektedir.

3. Bölüm

Mine, Ece'yi mümkün olduğu kadar sıkıştırır. Ece ifadesiz kalır. Mine son darbesini vurmak için anı kollamaktadır. Emre organ nakli olayında organı kimin sabote ettiğini sorgulayan Coşkun'la ilginç konuşmalar yaşar. Coşkun soğukkanlılıkla hareket etmektedir. Cevher Arman'ın şimdiki durağı Feyyaz olacaktır. Cevher, Feyyaz üstünden Mahir'e tehditkar konuşsa da Feyyaz aba altından sopa gösterip sert tepki verir. Rüzgar, Feyyaz'ın verdiği görevi yerine getirmek için esrarengiz bir mekana gider. Onu karşılayan kişi elindeki zarfa odaklanır. Rüzgar müthiş gergin bir haldedir. Ece, Emre ile muazzam bir manzara karşısında konuşmaktadır. Emre, Ece'ye bakar; Ece de Emre'nin gözlerinde kaybolmuştur. Hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını düşünürken, duydukları sesle irkilirler.

4. Bölüm

Eylül'ün annesi Mine'ye karşı içinde barındırdığı intikam planı herkesi şaşırtır. Ece'yi de dahil edeceği bu plana Mine çok kızar. Cevher Arman'ın ailesinin evine gelen sürpriz misafir, Adnan'ı önlem almaya zorlasa da Mahir her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyip, Adnan'ı durdurur. Emre, Ece'nin karşısına çıkıp konuşmak ister. Ece panik olsa da Emre'yle yola devam eder. Ancak ummadıkları bir araç yanlarından geçince Ece endişelenir. Kuşku dolu bir gün Ece'yi bekliyor olacaktır. Bu arada Rüzgar'ın talihsizliği başına büyük işler açar. Arkadaşının evinde yaptığı bir hata peşini bırakmaz. Bu olaya Feyyaz da dahil olur ve Rüzgar büyük bir kaosun içinde debelenip durur.

5. Bölüm

Eylül'ün Emre ve Ece'yi aynı araçta görmesi, Ece'yi fena halde köşeye sıkıştırmıştır. Emre durumu toparlamak isteyince Ada'nın sağlık durumundan Yamaner'ler haberdar olur. Derin Ses'in itirafı Ece'yi şok eder. Kızgınlıkla konuştuğu Derin Ses'ten alacağı cevap Ece'yi zor durumda bırakır. Duvara yaptığı resimden sonra Kaan'a gelen bir telefon onu çıkmaza sokar. Gelen teklife çok şaşırır. Mine'nin Ece'nin eskiden teyzesi ve eniştesiyle yaşadığı evi plansız ziyaret etmesi herkesi merakta bırakır. Kemal'in Mine'ye olan tutumu Ece'yi korku içinde bırakacaktır. Kemal'in olası bir lafı Ece'yi ipe götürebilir. Emre, Yamaner'lerin evine gelir ve Ece'yle karşı karşıya kalır. Ece'nin göz yaşları içinde Emre'ye söylediği ilk söz ne olacak?
 
Üst