• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PDU ® Duş alarak zayıflama yöntemleri

Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
PDU ® Duş alarak zayıflama yöntemleri

Sadece spor ve diyetle zayıflayabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Duş alırken bir takım değişiklikler yaparak hızlı bir şekilde yağ yakabilir, kilolarınıza veda edebilirsiniz.

dus-alarak-zayiflama-yontemleri-9234203.Jpeg


Zayıflamak istiyorsanız işe ilk olarak sağlıklı yaşayarak başlamalısınız. Ayrıca sadece spor ve sert diyet programları tek başına kilo vermenize yardımcı olmaz. Duş alırken yapacağınız bir takım değişiklikler ile de hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Tabii bu yöntem de tek başına yeterli gelmeyebilir ancak yağ yakımınızı büyük ölçüde hızlandıracaktır.

Duşta uzun süre kalmak bir şeyi değiştirmeyecekjtir. 10 dk dolaşımı ve yağ yakımını hızlandırmak için önemlidir.

dus-alarak-zayiflama-yontemleri-9234207.Jpeg


Cildinize doğal malzemelerden oluşan keseler ile iyice kese yapın. Bu sırada cildinizi yormamaya ve tahriş etmemeye dikkat edin.

Kese yaparken cildinizdeki toksinleri atmış olursunuz. Bu durum cildinizde rahatlamaya neden olur. Aynı zamanda zayıflamanızı sağlar.

dus-alarak-zayiflama-yontemleri-9234208.Jpeg


Duşunuzu sıcak ve ya ılık yapmayı seviyorsanız duştan çıkmadan önce en az 5 dk duştan soğuk suyun altından durun bu sayede kan akışınız dengelenmiş olur.

Milliyet
 
Üst