• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Polise Öfke Kontrolü Semineri

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Samsun'da polislere yönelik, "Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi" başlıklı seminer düzenlendi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi" konulu eğitim semineri Samsun Polis Evi'nde yapıldı. Seminere emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri, kısım amirleri ve polis memurları katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer ve Eğitim Uzmanı Mehmet Ekinci, polislere öfke kontrolü ile ilgili bilgiler verdi. Mehmet Ekinci, "Testinin içinde ne varsa dışına o sızar. Annemiz ve babamız testiye ne koyduysa dışarı o sızar.
Türk toplumunun anne ve babası öğretmenidir. İnsanları kitaplar gibi düşünün ve kapaklarına aldanmayın. Yaşamdaki bilinçaltı monitör gibidir. Hard diske yüklü olan programa göre yaşarız" dedi.
Ekinci, başaramama korkusu, aşağılanma korkusu, onaylanmama korkusu, öz güven kaybı, sevilmeme korkusu, kaybetme korkusu, haksızlık korkusu ve suçlama korkusu hakkında çeşitli bilgiler verdi ve polislere öfke kontrolünün formülünü anlattı. - Samsun[FONT=Arial, sans-serif] [/FONT]
 
Üst