• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pro Evolution Soccer 2015 (Pes 2015) Full İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihupload

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
15 Kas 2014
Konular
22
Mesajlar
24
MFC Puanı
0


pes-2015.jpg

og.png

a.jpg

b.jpg

c.jpg

hkk.png

Binlerce kişi tarafından oynanan Pes serisi geçen seneki sürümüyle herkes'de büyük hayal kırıklığı oluşturmuş,tüm futbolseverler Fifa'nın üzerine yoğunlaşmış ve fifa tam 10 kat daha fazla satmıştı.

Durum böyle olunca Konami'ya tek bir şey düştü; Ne olursa olsun büyük bir patlama yaşamak.

Çim; Belkide herkesin aklındaki tek takıntılı şey, Çimler. Bizde gerçekten oynanış videolarından merak ettik, inceledik.
Çimler gerçekten videolarda göründüğü gibi değil. Oyunu oynarken çimlerin ne kadar şık,güzel ve gerçekçi olduğunu anlayabiliyoruz. Ama eğer Fifa çimi mi, Pes çimi mi derseniz ne yalan söylüyelim tabikide Fifa çimi.

Oyuncu Yüzleri; Pes gerçekten bu oyuncu yüzleri işini biliyor. Pes 2014'te fazla iyi olmasada sizi Pes 2015'te birbirine çok benzeyen oyuncu yüzleri bekliyor.

Kaleciler; Herkes pes kalecilerini bilir. Hatta çoğu pes oyuncusu kalecilerden şikayet eder. Fakat yeni Pes'te tam anlamıyla bizi "Panter" kaleciler bekliyor. Daha dinamik, daha hızlı ve daha hareketli kaleciler?

Stad; Stad atmosferine gelince atmosfer Pes 2014'le aynı sayılır. Yine hareketli taraftarlar ve yine çılgın taraftarlar. Biz pek fark göremedik umarım siz görürsünüz.

Oynanış; Evet her oyuncunun en sevdiği şeydir 'oynanış'. Oynanışa gelince gerçekten Konami büyük mesafe kat etmiş. Eski peslerden kalan o hantal,o robot oyuncular yok tam tersine fırtına oyuncular var. Daha hızlı top kontrolleri , daha hızlı hareketler ve daha hızlı koşuşlar işte bu tam Pes'e göre?
sistem.png

İşletim Sistemi :Win XP 32 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci :Core 2 Quad Q6600 2.4GHz ya da Phenom 9750 Quad-Core
RAM : 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 10 GB
Ekran kartı :GeForce GTX 650 1GB ya da Radeon HD 5770 512MB(+512MB)
DirectX :DX 9
tek.png

http://turbobit.net/itbny76j95ne.html
tor.png

https://yadi.sk/d/p5mjYj4Id5ejJ


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst